Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Melngalvju namā darbu uzsāk „Grāmatu pietura"

EasyGet.lv, 23.01.2012. 16:16

Turpinot „Draudzīgā aicinājuma" tradīciju, SIA "Rīgas nami" un Rīgas dome kopā ar grāmatu izdevniecību "Jumava" organizē "Draudzīgā aicinājuma" pasākumu, aicinot atcerēties savu skolu un ziedot grāmatas Latvijas skolu bibliotēkām, tādējādi rūpējoties par jaunatnes izglītošanu, SIA „Rīgas nami" komunikāciju speciāliste informē Terēza Luksa.

„Draudzīgā aicinājuma" ietvaros no 23. līdz 29. janvārim no plkst. 12:00 – 19:00 Melngalvju namā (telpā pa labi no ieejas), Rātslaukuma 7, Rīgā, darbosies „Grāmatu pietura", kurā interesenti aizināti nosūtīt grāmatu savai skolai. Savas vai iegādātās grāmatas ar VAS „Latvijas Pasts" starpniecību tūlīt varēsiet nosūtīt savai skolai.

„ Draudzīgā aicinājuma" pasākuma ietvaros 26. janvārī plkst. 11:00 Melngalvju namā savu dāvinājumu skolām veltīs arī Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš.

1935. gadā 28. janvāri toreizējais Latvijas Valsts prezidents Kārlis Ulmanis, nāca klajā ar aicinājumu katram atbalstīt un atcerēties savu pirmo skolu, ziedojot grāmatas, mākslas darbus, sporta inventāru, mūzikas instrumentus un citas mācību procesam nepieciešamas un noderīgas lietas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV