Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Daugavpils Universitātē notiks ziemas izlaidums

EasyGet.lv, 02.02.2012. 11:18

Sestdien, 18. februārī, Daugavpils Universitātē (DU) notiks ziemas izlaidums, informē Vita Viļevko.

Šī gada pirmie DU diplomi tiks izsniegti vairāk nekā 100 absolventiem, kuri noslēdz studijas Dabaszinātņu un matemātikas fakultātē realizētajā profesionālajā maģistra studiju programmā „Vidējās izglītības skolotājs"; Humanitārās fakultātes profesionālo maģistra studiju programmās „Vidējās izglītības skolotājs", „Tulks, tulkotājs", „Starpkultūru attiecības"; Izglītības un vadības fakultātes akadēmiskajā maģistra studiju programmā „Pedagoģija" un profesionālajā studiju programmā „Profesionālās izglītības skolotājs"; Mūzikas un mākslu fakultātes profesionālajā maģistra studiju programmā „Māksla" un Sociālo zinātņu fakultātes profesionālajās maģistra studiju programmās „Tiesību zinātne"(bez profesionālās kvalifikācijas iegūšanas) un „Uzņēmējdarbības vadība"(ar profesionālo kvalifikāciju) absolventi.

Pirmo reizi DU tiks izsniegti diplomi par tulka, tulkotāja kvalifikācijas un maģistra grāda tulkošanā iegūšanu. Tos saņems profesionālās maģistra studiju programmas „Tulks, tulkotājs" pirmie 9 absolventi.

Izlaidums notiks Daugavpils Universitātē, Parādes ielā 1, aktu zālē. Sākums plkst. 12:00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV