Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Rīdziniekiem bez maksas mācīs latviešu valodu

EasyGet.lv, 06.02.2012. 14:05

No 6. februāra pieaugušie Rīgas iedzīvotāji, izņemot skolēnus un bezdarbniekus, var pieteikties bezmaksas kursiem latviešu valodas apguvei, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa. Bez maksas latviešu valodu būs iespēja mācīties tiem, kuri savu dzīvesvietu ir deklarējuši Rīgā. Kursi notiek sabiedrības integrācijas programmas ietvaros.
Rīdziniekiem bez maksas mācīs latviešu valodu

Lai nodrošinātu iespēju mācīties latviešu valodu, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) organizēja konkursu par kursu rīkošanu. Konkursā tika iesniegti 20 projektu pieteikumi par kopējo summu 191 875 lati, taču konkursa rezultātā tiks īstenoti seši projekti par 65 746 latiem. Pērn par Rīgas pašvaldības organizētajiem latviešu valodas kursiem bija liela iedzīvotāju interese un pieprasījums. Projektam tika atvēlēti 30 986 lati, un tos apmeklēja vairāk nekā 500 rīdzinieku.

Informācija par iespēju pieteikties uz kursiem, tajā skaitā, kontakttālrunis un izglītības iestādes atrašanās vieta, atrodama interneta vietnē www.iksd.riga.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV