Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Labdarības mielastā suns un kaķis atrod jaunas mājas

EasyGet.lv, 07.02.2012. 10:12 | komentāri (1)

Sestdien, 4. februārī, suņi, kaķi, dzīvnieku entuziasti un slavenības pulcējās tirdzniecības centrā Spice, kur dzīvnieku labdarības dienā notika suņu mielasts un patversmes Ulubele suņu parāde, informē Sabiedrisko attiecību aģentūra Prospero pārstāve Inese Blaune.
Labdarības mielastā suns un kaķis atrod jaunas mājas

Suņu parādē pieredzē dalījās atbildīgi un mīļi suņu saimnieki, kuri kādreiz devuši mājas četrkājainam draugam no patversmes Ulubele. Savu krustvecāku – aktrises Karīnas Tatarinovas un dziedātāja Valtera Frīdenberga – pavadībā uz skatuves kāpa arī suņi, kuri vēl atrodas māju meklējumos. Labdarības dienā laime uzsmaidīja diviem dzīvniekiem – labradora puikam un balti melnam kaķēnam, kuri mājās devās jaunu saimnieku pavadībā.

Lielu pārsteigumu klātesošajiem sagādāja kāda bēši ruda liela auguma bezšķirnes kucīte, kura Ulubeles pārstāvjiem pievienojās pie Spices ieejas tieši pirms labdarības pasākuma. Suns cietis no apsaldējumiem, tāpēc pašlaik atkopjas veterinārajā klīnikā, kamēr tiek meklēti tā saimnieki.

Pasākumā tika atklāta aizkustinoša jurista Aivara Borovkova foto izstāde Dzīvesstāsts caur objektīvu – tajā līdz 9. februārim Spicē pie Informācijas centra skatāmas divas foto kolekcijas: patversmes dzīvnieku fotomirkļi un glamūrīgie kaķi.

Visu dienu Spicē darbojās lielā ziedojumu kaste, kuru ar dzīvnieciņiem nepieciešamām lietām labdari divos piegājienos piepildīja ar kaudzi. Mantas jau nogādātas Līčos, kur patversmē Ulubele mitinās 140 suņi un 60 kaķi.

Labdarības dienā tika aktualizēti vairāki dzīvnieku labturības jautājumi – sabalansēta ēdināšana, sports ar suni un likumdošana, kas jāzina atbildīgam saimniekam. Šīs tēmas izskaidroja un par tām konsultēja Ulubeles, Dino Zoo un ToGo Team eksperti. Savu pavāra talantu demonstrēja Endijs Bērziņš no Vairāk saules, gatavojot klātesošajiem sunīšiem īpaši veselīgu un gardu maltīti.

Ar savu labo piemēru un klātbūtni dzīvniekus atbalstīja tādas slavenības kā dziedātāja Samanta Tīna ar savu suņuku Skarabeju, dejotāja Viola Abramova ar jauno kucēnu Džekiņu un Saeimas deputāte Iveta Grigale ar saviem mīluļiem. Labdarības dienu vadīja dziedātāja un LNT radījuma Mans mīļais draugs vadītāja Vita Baļčunaite.

Foto (c) Kaspars Garda

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV