Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Jauno profesionāļu skola - uzzini, ko studēt!

EasyGet.lv, 13.02.2012. 10:21

Tuvojoties pavasarim un vasarai, vidusskolēnu prātus arvien vairāk sāk nodarbināt domas par to, kur studēt. Lai palīdzētu viņiem izvēlēties īsto profesiju, augstskolu un sekmētu iesaistīšanos biznesa vidē, jau trešo gadu pēc kārtas studenti no Biznesa augstskolas Turība organizē Jauno profesionāļu skolu. Jaunieši no visas Latvijas tiek aicināti pieteikties šim projektam, kas norisināsies no 10. marta līdz 21. aprīlim Rīgā, informē Jauno Profesionāļu skola sabiedrisko attiecību un mārketinga vadītājs Edgars Kudiņš.
Jauno profesionāļu skola - uzzini, ko studēt!

Lai palīdzētu vidusskolēniem saprast, ko tieši viņi vēlas darīt nākotnē, Jauno profesionāļu skola piedāvās četru nodarbību ciklu, kura ietvaros būs iespēja iepazīt tādas jomas kā sabiedriskās attiecības, uzņēmējdarbība, jurisprudence, tūrisms un viesmīlība.

Nodarbības vadīs pieredzējuši un savā jomā atzīti profesionāļi, praktiķi un sabiedrībā zināmi cilvēki, kuri ieinteresēs ikvienu vidusskolēnu, atklājot savu pieredzi un stāstu par to, kā sasnieguši izvirzītos mērķus. Projekta ietvaros paredzētas radošās nodarbības jeb work-shopi, dažādi konkursi un aizraujošas ekskursijas uz Latvijas lielākajiem uzņēmumiem, Augstāko tiesu, Rīgas restorāniem, viesnīcām un citviet.

Dalība Jauno profesionāļu skolā ir bez maksas. Labākie absolventi, pēc sekmīgas noslēguma testa nokārtošanas, saņems 30 % atlaidi studijām Biznesa augstskolā Turība pirmajam mācību gadam.

Jauno profesionāļu skola ir interesants un izzinošs piedzīvojums sešu nedēļu garumā. Pieteikties Jauno profesionāļu skolai ir iespējams projekta mājas lapā www.jpskola.lv līdz 4.martam.

Jauno profesionāļu skolu atbalsta CanCan pizza, Auto Exotica 2012, Simple Express, Yo Yo frozen yoghurt, Fantasy Park, Dailes teātris, Pif Paf peintbols, Piedzīvojumu parks "Tarzāns" un par mums stāsta Rīgas skolēnu dome, E-klase, Uzdevumi.lv, Prakse.lv, Apollo.lv, ISIC un Studentlife.lv.

Vairāk par Jauno profesionāļu skolu uzzini www.jpskola.lv un twitter.com/JPSkola.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV