Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LKK aicina uz tikšanos izstādē "Skola 2012"

EasyGet.lv, 27.02.2012. 09:25

No 1. līdz 4. martam Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledža aicina apmeklēt „Radošo un spilgto personību mājas" izglītības izstādē „Skola 2012", informē Līva Vīgante.
LKK aicina uz tikšanos izstādē "Skola 2012"

Šogad LKK stendā visus interesentus uzrunās koledžas spilgtākās personības, kuras iepazīstinās ar jaunākajām studiju programmām, iestājpārbaudījumiem un uzņemšanas noteikumiem 2012./2013. studiju gadam.

Ikvienam izstādes apmeklētājam būs iespēja iepazīt radošo gaisotni, uzzināt jau esošo studentu pieredzi un iespaidus, aprunāties ar pasniedzējiem un sajust sevī to radošo dzirksti, lai izvēlētos Latvijas Kultūras koledžu par atspēriena vietu savu nākotnes plānu realizēšanai.

Latvijas Kultūras koledža ir mājas personībām, kuras tiecas pēc zināšanām un pieredzes, kas bagātina, attīsta un dod atspērienu turmākajai darbībai kultūras darba vidē. Nav noslēpums, ka tādas kultūras jomā zināmas spilgtas personības kā Normunds Rutulis, Ivo Grīsniņš-Grīslis, Liene Šomase, Samanta Tīna un vēl daudzi citi ir absolvējuši Latvijas Kultūras koledžu un atzīst, ka iegūtās zināšanas ir palīdzējušas personības attīstībā un profesionālajā darbībā.

Šogad papildus jau tradicionālajām studiju programmām Latvijas Kultūras koledža piedāvās jaunu specializāciju - kultūras menedžeris audiovizuālajā skatuves noformēšanā. Tā paredz sagatavot kultūras menedžerus, kas spētu strādāt ar dažādām gaismu vadības sistēmām, sadarbojoties ar amatierteātru un svētku režisoriem, piedalīties izrāžu un pasākumu veidošanā.

LKK spilgto personību mājas aktualitātēm seko līdzi sociālajā portālā Twitter.com: www.twitter.com/kulturaskoledza
Par studiju iespējām un uzņemšanas noteikumiem informācija LKK mājaslapā www.kulturaskoledza.lv.

Uzzini vairāk:
tālr.: 67846237, e-pasts: studinfo@lkk.gov.lv
Bruņinieku iela 57, Rīga, LV 1011

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV