Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultāte ievieš 360 grādu virtuālo tūri

EasyGet.lv, 27.02.2012. 15:52

Ar mērķi atvieglot orientēšanos Latvijas Universitātes (LU) Ekonomikas un vadības fakultātes piecos stāvos un telpās esošajiem, topošajiem un apmaiņas studentiem, kā arī akadēmiskajam personālam un viesiem, LU Ekonomikas un vadības fakultāte sadarbībā ar kompāniju Skatskat.lv izveidojusi 360 grādu virtuālo tūri gan latviešu, gan angļu valodā, informē LU Preses centrs.
Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultāte ievieš 360 grādu virtuālo tūri

„Virtuālā tūre tapa, domājot par potenciālajiem studentiem Latvijā un ārvalstīs, lai interesenti varētu tuvāk iepazīties ar jauno studiju vietu un nedaudz ieskatīties studiju procesā. Šis ir lielisks rīks, kas palīdz iepazīties ar fakultāti no jebkuras vietas pasaulē. Mēs ļoti ceram, ka tas atvieglos orientēšanos fakultātē jaunajiem studentiem un fakultātes viesiem gan no Latvijas, gan no ārvalstīm," atzīst LU Ekonomikas un vadības fakultātes pārstāve Kristīne Zaksa.

Virtuālajā tūrē iekļautas lielākās auditorijas, datortelpas, semināru telpas, katedras, kurās dažādu programmu studenti var iegūt atbildes uz interesējošajiem jautājumiem. Tāpat tūrē iekļautas ainas gan no LU Ekonomikas un vadības fakultātes bibliotēkas, gan kafejnīcas. Līdz ar tūres izveidošanu ir iespējams apmeklēt arī Latvijas Universitātes Radio NABA studiju, kas arīdzan atrodas fakultātes telpās, bet jaunie vecāki virtuāli var apmeklēt Latvijas Universitātes bērnistabu - „Lustabiņu". Turklāt virtuālajā tūrē ir iekļauts arī studiju programmu direktoru apmeklējums, lai palīdzētu studentiem atrast ceļu uz konsultācijām pie konkrētiem pasniedzējiem.

„Veidot virtuālo pastaigu Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātei mums bija patīkams izaicinājums, jo šajā projektā galvenais nebija demonstrēt vietu no labākajiem rakursiem, bet gan izveidot ērtu un viegli lietojamu risinājumu, kas ļaus daudz vieglāk orientēties plašajās Universitātes telpās. Šis noteikti būs vērtīgs instruments kā esošajiem, tā arī topošajiem studentiem. Jāpiebilst, ka šī šobrīd ir arī viena no vislielākajām virtuālajām pastaigām Baltijā, jo tajā kopumā var apskatīt vairāk kā astoņdesmit virtuālas 360 grādu ainas," skaidro Skatskat.lv vadītājs Mikus Opelts.

Ērtākai virtuālās tūres pārlūkošanai Skatskat.lv komanda ir izveidojusi arī LU Ekonomikas un vadības fakultātes piecu stāvu plānojuma karti, kurā ir atzīmētas tā vieta, kur tūres lietotājs atrodas konkrētā brīdī.

Skatskat.lv veidotā tūre latviešu valodā Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes ēkai pieejama te: http://ej.uz/luevf360.

Par Skatskat.lv

Skatskat.lv ir vadošā 360° virtuālo tūru veidošanas kompānija Baltijā, ko 2010. gada vasarā izveidojuši divi studenti, Mikus Opelts un Kristaps Pagils, gada laikā kļūstot par līderi reģionā. Nodrošina mūsdienīgus vizuālās komunikācijas risinājumus, integrējot vietu un telpu 360° virtuālā tūrē, un pielāgo tos moderno tehnoloģiju platformām, pilnveidojot pasūtītāja mārketinga instrumentu arsenālu. Virtuālā tūre ietver liela fotogrāfiju skaita uzņemšanu ar atbilstošu tehnisko aprīkojumu. Skatskat.lv ir pirmais uzņēmums Latvijā, kas nodrošina 360° virtuālās tūres risinājumu Iphone un Ipad ierīcēs. Tūres integrētas gan sociālajā vietnē Facebook.com, gan pašmāju informatīvajos portālos. Ieraugi vairāk: www.skatskat.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV