Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Iespējamā misija aicina apmeklēt Sarunu klubu

EasyGet.lv, 01.03.2012. 14:23

Izglītības programmas Iespējamās misija (IM) Sarunu klubs ir tikšanās ar esošajiem IM skolotājiem. Tā ir lieliska iespēja visiem interesentiem uzzināt par IM skolotāju pieredzi. Sarunu klubs notiks 5. martā pulkten 18.30, ¼ Satori/ Birojnīcas telpās Dzirnavu 84k (Berga bazārā), informē Ildze Pravorne.
Iespējamā misija aicina apmeklēt Sarunu klubu

Pasākumā piedalīsies trīs Iespējamās misijas skolotāji. Latviešu valodas un sociālo zinību skolotāja Ilze Gudakovska dalīsies pieredzē, kā tas ir - mācīt latviešu valodu mazākumtautību skolā un kā realitātē piedzīvotais apgāza viņas pieņēmumus par mazākumtautību skolēniem. Vēstures un sociālo zinību skolotājs Oskars Kaulēns stāstīs, cik daudz viņš ir ieguvis kā personība jau pirmā pusgada laikā, strādājot par Iespējamās misijas skolotāju. Bioloģijas skolotāja Edīte Sarva stāstīts par to, kādas karjerai noderīgas prasmes viņa ieguvusi programmas divu gadu laikā.

Iespējamās misijas skolotāju stāsti par reālo pieredzi skolā apliecina, ka iedvesmojošs skolotājs var paveikt nozīmīgas lietas, ja mērķtiecīgi un neatlaidīgi strādā un tic, ka katrs skolēns var sasniegt mērķus.

Iespējamā misija aicina pieteitkies augstskolu absovlentus un pēdējā kursa studentus līdz 11. martam, aizpildot pieteikuma anketu www.iespejamamisija.lv

Vairāk informācijas: www.iespejamamisija.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV