Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Vēl tikai nedēļu var pieteikties Iespējamā misijā

EasyGet.lv, 05.03.2012. 15:14

Vēl tikai līdz 11. martam var pieteikties izglītības programmai Iespējamā misija, informē Ildze Pravorne. Interesenti aicināti pievienoties Latvijas skolotāju komandai jebkuru specialitāšu pēdējā kursa studentus, absolventus un jaunos profesionāļus, kuri ir ieguvuši bakalaura grādu vai otrā līmeņa profesionālo izglītību. Lai pieteiktos programmai, jāaizpilda pieteikuma anketa programmas mājas lapā – www.iespejamamisija.lv.

Kopš Iespējamās misijas izveides programmai jau pievienojušies 54 jauni, spējīgi un mērķtiecīgi cilvēki, kas apvienojušies, lai veicinātu pozitīvas pārmaiņas izglītībā. Mēs patiešām ticam, ka reiz pienāks brīdis, kad gan Latvijas skolēni, gan to vecāki būs gandarīti, ka mums ir viena no labākajām izglītības sistēmām pasaulē. Bet, lai to paveiktu, mums nepieciešami labākie augstskolu absolventi un jaunie profesionāļi.
Tādēļ katru gadu mēs uzrunājam augstskolu absolventus, lai atrastu jaunus dalībniekus mūsu komandai, lai atrastu jaunus līderus mūsu misijai un pierādītu, ka tā tiešām ir iespējama.

Ja domā: kā tas būs – vai varēšu nostāties klases priekšā un diendienā strādāt ar skolēniem? Kādi būs šie divi gadi programmā? Ko iegūšu turpmākajai dzīvei? Tad zini:
- kā programmas dalībnieks piedalīsies vadības un pedagoģijas mācībās un saņemsi individuālu atbalstu;
- strādājot par skolotāju, iemācīsies izvirzīt mērķus un iedvesmot kolektīvu;
- iegūsi draugos ne tikai citus dalībniekus un skolotājus, bet arī mūsu atbalstītājus, starp kuriem ir progresīvākie Latvijas uzņēmēji, kas augstu vērtē šeit iegūto pieredzi un saredz programmas dalībniekus kā savus potenciālos darbiniekus;
- bet pats galvenais - piedaloties Iespējamā misijā, būsi daļa no komandas, ar kuru paveikt nozīmīgas lietas, padarot Latviju labāku.

Šī ir iespēja:
- pilnveidot un likt lietā savas spējas;
- palīdzēt desmitiem bērnu mācīties un īstenot sapņus;
- ar savu darbu veidot Latvijas nākotni.

Pievienojies Latvijas skolotāju komandai līdz 11. martam! Nāc laukā un paveiksim kopā ko nozīmīgu!
Programmas absolventa Igora Grigorjeva, tagad Zaķumuižas pamatskolas direktora, video uzruna

Iespējamā misija pastāv, lai nostiprinātu izglītību kā vērtību Latvijā, piesaistot darbam skolā augstskolu absolventus un jaunos profesionāļus ar potenciālu kļūt par iedvesmojošiesm skolotājiem un nākotnes līderiem. Šo jauniešu talants un enerģija palīdz veidot skolās pozitīvu un progresīvu vidi, celt skolotāja profesijas prestižu un paaugstināt skolēnu motivāciju mācīties, lai kļūtu par aktīviem sabiedrības locekļiem un veidotājiem. Līdz šim 44 Latvijas skolās strādājuši vai šobrīd strādā 54 Iespējamās misijas dalībnieki. Programmu dibinājuši Lattelecom, Swedbank un Ideju partneru fonds.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV