Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Daugavpils Universitātē aicina uz Informācijas dienu

EasyGet.lv, 07.03.2012. 09:47

Daugavpils Universitātes Starptautisko un sabiedrisko attiecību daļa sadarbībā ar Studiju kvalitātes novērtēšanas centru un Studentu Padomi trešdien, 14. martā, plkst. 10:00 - 16:00 organizē tradicionālo Daugavpils Universitātes Informācijas dienu, informē unoversitātes sabiedrisko attiecību menedžere Vita Viļevko.

Informācijas dienas laikā varēs iegūt plašu informāciju par vienoto uzņemšanas sistēmu, par iespējām studēt ārvalstīs, par studiju un aktīva brīvā laika pavadīšanas iespējām Daugavpils Universitātē. Dienas laikā Parādes ielā 1, foajē darbosies piecu mūsu Universitātes fakultāšu stendi, kur zinoši studenti un pasniedzēji atbildēs uz visiem aktuālajiem jautājumiem un piedāvās ieskatīties savās aktivitātēs. Stendos būs iespēja piedalīties viktorīnās, interaktīvās spēlēs, ekskursijās , "Ideju tirdziņā", ar biologiem varēs iedzert tēju, apmeklēt svešvalodu apgūšanas radošo darbnīcu u.c. aktivitātes.

Daugavpils Universitāte ir lielākais izglītības un zinātnes centrs visā Austrumlatvijā, kas piedāvā iegūt Eiropas mērogā atzītu visu līmeņu un dažādu jomu augstāko izglītību. Tās piecās fakultātēs (Dabaszinātņu un matemātikas fakultātē, Humanitārajā fakultātē, Izglītības un vadības fakultātē, Mūzikas un mākslu fakultātē, Sociālo zinātņu fakultātē) studē vairāk nekā 3000 studentu. Universitātes 58 dažāda līmeņa studiju programmās var apgūt vides pārvaldības speciālistu, starpkultūru attiecību menedžeru, fizioterapeitu, datordizaineru, iestāžu vadītāju, tulkotāju, psihologu, mākslas projektu vadītāju, filologu, skolotāju, ekonomistu, programmēšanas inženieru, matemātiķu, fiziķu, sociālo darbinieku, juristu, sociologu, biologu, vēsturnieku, karjeras konsultantu, robežsardzes jaunāko virsnieku, dabas aizsardzības speciālistu u. c. specialitātes.

Papildu informācija: www.du.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV