Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

JVLMA apceļos Latvijas mūzikas vidusskolas

EasyGet.lv, 07.03.2012. 11:08

No 7. marta līdz 5. aprīlim Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas /JVLMA/ pasniedzēji un studenti viesosies Latvijas mūzikas vidusskolās, lai informētu to audzēkņus par reflektantu uzņemšanas kārtību 2012. /2013.akadēmiskajam gadam, informē JVLMA Rektorāta palīdze Jurita Krūma. Vizīšu ietvaros arī tiks prezentēti JVLMA infrastruktūras uzlabojumi, e-studiju vides iespējas u.c.

Jau ceturto gadu pavasara semestra vidū JVLMA vadības pārstāvji, akadēmijas pasniedzēji un studenti dodas vizītēs uz Latvijas mūzikas vidusskolām visos valsts reģionos, lai klātienē informētu topošos skolu absolventus par to, kā pieteikties studijām

Vidusskolu apceļošana tiks uzsākta 7.martā ar viesošanos Ventspils Mūzikas vidusskolā un Emīļa Melgnaiļa Liepājas mūzikas vidusskolā. Par reflektantu uzņemšanas kārtību informēs JVLMA Studiju programmu direktore Irēna Baltābola, akadēmijas vadības vārdā uzrunu teiks JVLMA Akadēmiskā darba prorektors profesors Normunds Vīksne. Par e-studiju vides iespējām, gatavojoties reflektantu uzņemšanas pārbaudījumiem, informēs JVLMA e-studiju vides administrators Jānis Dumbris.

Prezentācijas ietvaros mūzikas vidusskolu vadība, pasniedzēji un topošie skolu absolventi tiks informēti arī par akadēmijas infrastruktūras uzlabojumiem, studējošo sasniegumiem un to ārpusstudiju aktivitātēm u.c.

Novērtēt JVLMA studentu profesionālo muzikālo meistarību aicinās akadēmijas studenti - komponists Aleksejs Peguševs, saksofoniste Santa Bukovska, pianiste Linda Laduse un soprāns Gundega Ādamsone.

Topošie reflektanti tiks aicināti apmeklēt JVLMA Atvērto durvju dienu 12.aprīlī, kad būs iespēja klātienē piedalīties lekciju norisē, iegūt plašāku informāciju par studiju programmām, iepazīties ar JVLMA telpām un uzzināt vairāk par akadēmijas vēsturi organizētās ekskursijās.

JVLMA pārstāvju turpmākās vizītes - 8.martā Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas vidusskolā; 22.martā Jelgavas Mūzikas vidusskolā; 26.martā Rīgas Doma kora skolā un Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolā; 3.aprīlī Daugavpils Mūzikas vidusskolā un Jāņa Ivanova Rēzeknes mūzikas vidusskolā; 5.aprīlī Alfrēda Kalniņa Cēsu mūzikas vidusskolā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV