Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

RTU aicina uz Karjeras dienu Ķīpsalā

EasyGet.lv, 08.03.2012. 11:48

Vairāk nekā 60 uzņēmumi piedalīsies Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras dienā, kas 22. martā no plkst.10:00 līdz plkst. 17:00 notiks Ķīpsalas izstāžu hallē, Rīgā, Ķīpsalas ielā 8, informē RTU Karjeras centra projektu vadītāja Una Vorma.
RTU aicina uz Karjeras dienu Ķīpsalā

RTU Karjeras dienas laikā no plkst. 10:00 Starptautiskajā izstāžu centrā 1.zālē darbosies uzņēmumu stendi, kur studentiem būs iespēja nodibināt kontaktus ar interesējošo uzņēmumu pārstāvjiem. Vienlaikus notiks uzņēmumu prezentācijas, lekcijas un izglītojoši semināri studentiem, semināri RTU mācībspēkiem un dažādas citas aktivitātes. Pirmo reizi RTU Karjeras dienu vēsturē desmit motivētākajiem studentiem tiks dota iespēja piedalīties "Darba intervijas individuālajās meistarklasēs" un iejusties situācijā, kāda rodas pirms reālas darba intervijas.

Plkst. 14:00 norisināsies diskusija "Inženierzinātņu speciālistu pieprasījums darba tirgū šodien un rīt", kuru vadīs RTU Biznesa atbalsta un attīstības centra direktors Modris Ozoliņš. Sabiedrībā pazīstami cilvēki tiks aicināti diskutēt par jauniešu nodarbinātības tendencēm inženierzinātņu sektorā šobrīd un pārskatāmā nākotnē. Tiks meklētas atbildes uz jautājumiem - kāpēc inženierzinātņu studiju programmu absolventi ir unikāli darba tirgū, kāda ir RTU absolventu karjera Latvijā un Eiropā un kā efektīvāk sekmēt karjeras izaugsmi.

Studenti RTU Karjeras dienā var iegūt informāciju par pieejamām prakses vietām un darba iespējām, kā arī uzzināt par nozari un šā brīža situāciju darba tirgū.

Uzņēmumiem RTU Karjeras diena sniedz iespēju popularizēt savu uzņēmumu, tā ražojumus vai pakalpojumus, tehnoloģiskās vai pētniecības iespējas, kā arī tikties ar potenciālajiem darbiniekiem un praktikantiem, veikt to atlasi palīdzēt studentiem sākt profesionālo karjeru.

Studenti tiek aicināti gatavoties RTU Karjeras dienai jau laikus - pirms tam piedaloties RTU Karjeras centra rīkotajos konkursos un aktivitātes sociālajos tīklos. Vairāk informācijas RTU Karjeras dienas 2012 mājaslapā: www.rtu.lv/karjerasdiena

Ieeja RTU Karjeras dienā būs bez maksas. Pasākumu aicināti apmeklēt augstākās izglītības iestāžu studenti, mācībspēki, absolventi un jebkurš cits interesents.

RTU Karjeras diena notiks jau devīto reizi, taču par godu RTU 150.jubilejas gadam RTU Karjeras diena pirmoreiz tiek organizēta tik plašā apmērā Ķīpsalas hallē. Pasākumu organizē RTU Karjeras centrs, Studentu parlaments un Attīstības fonds.

Pasākumu atbalsta: "Lattelecom", "C.T.Co" un "Atea Services&Software". Informatīvais atbalsts: Prakse.lv.

RTU 150.gadadiena tiks svinēta 2012.gada 14.oktobrī. Visu 2011./2012.studiju gadu tiek īstenota plaša zinātnes, kultūras un sporta jubilejas pasākumu programma. To iespējams iepazīt www.rtu.lv/150.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV