Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Kultūras akadēmija organizē Informācijas dienu un nakts filmu skati Crazy Night 5

EasyGet.lv, 12.03.2012. 14:12

Latvijas Kultūras akadēmija (LKA) aicina topošos studentus piedalīties LKA Informācijas dienā, kas notiks 17. marta dienas pirmajā pusē - no plkst. 12.00 līdz 15.00 (Reģistrācija no plkst. 11.00) Rīgā, Ludzas ielā 24. Savukārt naktī no 17. uz 18. martu (no plkst. 22.00 līdz rītausmai) kinoteātra „Splendid Palace" Lielajā zālē notiks Kultūras akadēmijas organizētā nakts filmu skate Crazy Night 5, informē LKA ārējo sakaru un komunikāciju speciāliste Aija Melbārde.
Kultūras akadēmija organizē Informācijas dienu un nakts filmu skati Crazy Night 5

Jau tradicionāli marta vidū Akadēmija plaši ver savas pagalma durvis, lai pie sevis ieaicinātu ikvienu, kas vēlas kompaktā un visaptverošā veidā uzzināt sev interesējošo informāciju par studijām Latvijas Kultūras akadēmijā. Vienlaicīgi tā ir iespēja interesentam iepazīties klātienē arī ar augstskolas mācībspēkiem, studentiem, vidi un radošo atmosfēru, kas ir piesaistījusi talantīgus cilvēkus no visas Latvijas iegūt augstāko izglītību Latvijas Kultūras akadēmijā.

Informācijas dienas mērķi:
- iepazīstināt interesentus ar studiju procesu Latvijas Kultūras akadēmijā,
- informēt interesentus par studiju apakšprogrammām, kurās 2012./2013. studiju gadā tiks uzņemti studējošie,
- izskaidrot uzņemšanas eksāmenu norisi un prasības,
- ļaut interesentiem iepazīties ar LKA no „pagalma" puses, tiekoties ar LKA Studentu Padomes pārstāvjiem un studentiem.

2012. /2013. studiju gadā LKA uzņems studentus sekojošās apakšprogrammās:
Bakalaura apakšprogrammas:
Kultūras teorija un menedžments
Tradicionālā kultūra un latviešu folklora
Starpkultūru sakari (Latvija–Francija)
Starpkultūru sakari (Latvija–Ziemeļvalstis)
Audiovizuālā māksla

Maģistrantūras apakšprogrammas:
Kultūras un starpkultūru sakari
Kultūras menedžments un radošās industrijas
Muzeju un kultūras mantojuma studijas
Teātra māksla
Audiovizuālā māksla

Doktorantūras programma: Kultūras teorija

Akadēmijas aktivitāšu izpētes procesu Informācijas dienas apmeklētāji ir aicināti paturpināt arī 17. marta vakarpusē, kad notiks LKA organizētā nakts filmu skate „Crazy Night", kas ir Latvijas mēroga unikāls pasākums. Festivāla uzdevumi ir mēģināt parādīt pretsvaru komerciālo filmu ieplūdumam Latvijā un pieradināt plašu sabiedrību pie kvalitatīva autorkino skatīšanās, ka arī informēt auditoriju par labākajiem kino mākslas sasniegumiem Eiropā. Paralēli tiek dota iespēja arī jaunajiem Kultūras akadēmijas kino režijas studentiem, jo pirms lielo filmu izrādīšanas, tiek demonstrētas studentu īsfilmas. Apmeklējums „Crazy Night" skatēs tradicionāli ir bez maksas! Interesentiem, kuri varēs uzrādīt LKA Informācijas dienā saņemto zīmogu, būs priekšroka tikt ielaistiem pirmajiem kinoteātrī, līdz ar to viņi varēs izraudzīties tīkamākās vietas zālē.

Papildu informācija: www.lka.edu.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV