Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jauno profesionāļu skolu šogad apmeklēs 400 skolēnu

EasyGet.lv, 14.03.2012. 09:39

Sestdien, 10. martā, norisinājās Jauno profesionāļu skola 2012 atklāšanas pasākums, kurš vienuviet pulcēja skolēnus no visas Latvijas. Jauno profesionāļu skolu jau trešo gadu organizē Biznesa augstskolas Turība studenti, un tās mērķis ir palīdzēt jauniešiem izvēlēties īsto profesiju un sekmēt viņu iesaistīšanos biznesa vidē. Šogad 400 skolēnu ir apņēmušies veltīt sešas sestdienas, lai uzzinātu, ko viņi vēlas studēt un par ko kļūt nākotnē.
Jauno profesionāļu skolu šogad apmeklēs 400 skolēnu

Atklāšanas pasākuma mērķis bija ne tikai iepazīstināt skolēnus ar turpmāko projekta norisi, bet arī iedvesmot un saliedēt. Savā pieredzē ar jaunajiem profesionāļiem dalījās Latvijā populāri cilvēki un veiksmīgi uzņēmēji: mūziķis Valters Frīdenbergs, TV seja Liene Bērziņa, multimākslinieks Jānis Vaišļa, Booking.com Baltijas biroja vadītājs Valdis Vanadziņš, Latvijas Neatkarīgās televīzijas personība Māris Grigalis un citi.

Jauno profesionāļu skolas atklāšanu arī šogad vadīja Radio Skonto programmu direktors Valdis Melderis, kurš jau ir kļuvis par šī projekta neatņemamu sastāvdaļu jeb Jauno profesionāļu skolas krusttēvu. Šī gada projekta vadītājs Gundars Strazdiņš pozitīvi vērtē skolēnu aktivitāti un atzīst: "Esmu patīkami pārsteigts par skolēnu atsaucību šogad. Tas acīmredzami liecina par to, ka jauniešiem ir aktuāla nepieciešamība jau laicīgi atbildēt uz jautājumu - ko darīt pēc vidusskolas absolvēšanas. Patīkami apzināties, ka Jauno profesionāļu skola ir sevi pierādījis kā projekts, kas palīdz jauniešiem meklēt atbildi uz šo jautājumu, un esmu pārliecināts, ka šis pasākums ir kā mazs, taču būtisks solis dalībnieku nākotnes veidošanā."

Nākamsestdien, 17. martā, sāksies Jauno profesionāļu skolas nodarbību cikls, kā arī no 12. - 16. martam notiks ekskursijas uz Augstāko tiesu, LNT televīziju, lielākajām Latvijas viesnīcām un citiem uzņēmumiem.

Jauno profesionāļu skolu atbalsta CanCan pizza, Auto Exotica 2012, Simple Express, Yo Yo frozen yoghurt, Fantasy Park, Dailes teātris, Pif Paf peintbols, Piedzīvojumu parks "Tarzāns" un par mums stāsta Rīgas skolēnu dome, E-klase, Uzdevumi.lv, Prakse.lv, Apollo.lv, ISIC un Studentlife.lv

Vairāk par Jauno profesionāļu skolu uzzini www.jpskola.lv un twitter.com/JPSkola.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV