Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LU Karjeras iespēju dienā būs iespēja tikties ar darba devējiem un apmeklēt ekspertu lekcijas

EasyGet.lv, 27.03.2012. 15:40

Rīt, 28. martā, Latvijas Universitātes (LU) Lielajā un Mazajā aulā notiks „Karjeras iespēju diena 2012". Tās laikā studenti varēs uzzināt par darba un prakses iespējām dažādu nozaru uzņēmumos. Pasākuma laikā notiks arī ekspertu lekcijas, informē LU Preses centrs.

Latvijas Universitātes Lielajā aulā 28. martā no plkst.11.00 darbosies uzņēmumu stendi, kur studenti varēs iepazīties ar dažādu nozaru Latvijas un starptautiskajiem uzņēmumiem, tikties un runāt ar uzņēmumu pārstāvjiem, uzzinot informāciju par prakses, vasaras un patstāvīgā darba iespējām, kā arī iesniegt savu pieteikumu vai CV sev interesējošā uzņēmumā. Savukārt darba devējiem būs iespēja informēt studentus par organizāciju, kā arī dibināt kontaktus ar potenciālajiem darba ņēmējiem vai praktikantiem.

Izstādes apmeklētājiem tiks izplatīts pasākuma katalogs „Karjeras ceļvedis", kurā būs publicēta informācija par uzņēmumiem, kā arī ieteikumu sadaļa studentiem, kas gatavojas uzsākt savas darba gaitas.

Vienlaicīgi ar uzņēmumu izstādi Latvijas Universitātes Mazajā aulā notiks ekspertu lekcijas, kurās dažādu profesionālo jomu speciālisti informēs par aktualitātēm darba tirgū. „Triviums apmācība" lietišķās etiķetes pasniedzēja Gunta Krasta dalīsies pieredzē par to, kā radīt labu pirmo iespaidu par sevi un cik tas ir nozīmīgs faktors panākumu gūšanā un profesionālās sadarbības veidošanā. Par personāla atlases procesa aktualitātēm un to, kādas īpašības un prasmes darbiniekos novērtē darba devējs interesenti uzzinās, apmeklējot uzņēmuma „Eiro personāls" vecākās konsultantes Undīnes Bušmeisteres lekciju. Savukārt sociālo mediju aģentūras „Inspired DIGITAL" vadītājs Artūrs Mednis liks aizdomāties par komunikācijas modeļiem sociālajos medijos un sociālo tīklu plašajām iespējām. Par to, kā izkopt savas līdera dotības un kādas karjeras izredzes šīs īpašības paver, stāstīs uzņēmuma „BALTA" korporatīvo izplatītāju pārvaldes vadītājs Kaspars Lukačovs. Par veiksmīgas starpkultūru komunikācijas nozīmi darba vidē dalīsies pieredzē „Accenture Latvia" vadītājs Maksims Jegorovs.

„Karjeras iespēju dienas" pasākumus aicināti apmeklēt augstskolu studenti, mācībspēki, absolventi un citi interesenti.

Ar pilnu pasākuma programmu un dalībniekiem var iepazīties „Karjeras iespēju dienas" mājas lapā: www.kid.lu.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV