Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Rīgā notiks Lieldienu ieskaņas pasākumi

EasyGet.lv, 28.03.2012. 22:35

Aprīļa sākumā, gaidot Lieldienas, rīdzinieki tiek aicināti uz dažādiem Lieldienu ieskaņas pasākumiem – koncertiem un pavasara noskaņās veidotām izstādēm, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.
Rīgā notiks Lieldienu ieskaņas pasākumi

Svētdien, 1. aprīlī, koncertzālē „Ave Sol" Rīgas pareizticīgo kamerkoris „Blagovest" kopā ar solistiem Vsevolodu Meļņikovu, Allu Povarovu, Andru Muižnieci un Juriju Tjutjuņņikovu aicina uz koncertu „Lielā gavēņa laika dziedājums". Koncerta sākums plkst. 15.00, ieejas maksa viens lats. Savukārt 4. aprīlī plkst. 19.00 Rīgas Kultūras un mākslas centrā „Mazā ģilde" kristīgā gaisotnē notiks Lieldienu ieskaņas koncerts „Adoramus te Christe", kurā dziedās vīru koris „Frachori", Latvijas Nacionālās Operas solisti Kristīne Gailīte un Guntars Ruņģis, piedalīsies ērģelnieks Aigars Reinis. Ieeja koncertā ir bez maksas.

Lieldienas gaidot, iedzīvotāji laipni aicināti arī uz gleznu un keramikas izstādi „Pa saulei", kurā savus darbus piedāvā apskatīt Tautas glezniecības studijas „Varavīksne", kā arī Tautas lietišķās mākslas studiju „Māra" un „Saule" dalībnieki. Ekspozīcija būs skatāma VEF Kultūras pilī, un tajā izstādīti pavasara un Lieldienu tematikai veltīti darbi. Rīgas kultūras centrā „Iļģuciems" būs apskatāma Tautas lietišķās mākslas studijas „Puduris" darbu izstāde.

Savukārt Lieldienās, sākot no Lielās piektdienas, 6. aprīļa, līdz pat 10. aprīlim gan kristīgās, gan tautiskās noskaņās notiks vairāki pasākumi, tajā skaitā, koncerti, meistardarbnīcas, kā arī atraktīvas, radošas aktivitātes bērniem. Lieldienu pasākumi risināsies Rīgas parkos, laukumos, baznīcās un kultūras centros.

Plašāka informācija par Lieldienu ieskaņas un svētku pasākumiem pieejama interneta vietnē: www.kultura.riga.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV