Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

LU pasākumā „Studenta kurpēs" piedalīsies 509 skolēni

EasyGet.lv, 12.04.2012. 13:06

No 16. līdz 20. aprīlim jau sesto gadu Latvijas Universitāte (LU) īstenos akciju „Studenta kurpēs". Pasākuma ietvaros vidusskolas vecāko klašu skolēni vienu dienu pavadīs kopā ar kādu Universitātes studentu skolēna izvēlētajā studiju programmā. Šogad akcijā piedalīsies 509 skolēni un 270 studenti, informē LU Preses centrs.
LU pasākumā „Studenta kurpēs" piedalīsies 509 skolēni

„Studenta kurpēs" sniedz iespēju skolēnam piedalīties lekcijās, semināros, laboratorijas darbos, kā ar iegūt citu vērtīgu informāciju, kas var noderēt studiju programmas izvēlē un sekmēt iekļaušanos studiju vidē.

Piedalīšanās šajā pasākumā nozīmē iepazīties arī ar citiem studentu dzīves būtiskiem aspektiem, piemēram, dzīvošanu dienesta viesnīcās, darbību pašpārvaldēs un pašdarbības kolektīvos, kā arī citām aktivitātēm, par kurām students varēs pastāstīt no sava skatu punkta. Tāpat tā ir iespēja izzināt tieši no studentiem, ko nozīmē studijas konkrētajā programmā, kas tajās ir svarīgākais un kādas papildu iespējas tās sniedz. LU studenti, kuri pasākumā piedalījušies kā skolēni, atzīst: „Viena diena kopā ar studentu ir vērtīgāka par rakstisku teorētisko informāciju vai bukletu, lai cik veiksmīgs tas arī nebūtu!"

Sīkāka informācija www.lu.lv/studentakurpes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV