Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Festivālā "Latviabeerfest 2012" piedalīsies vairāk nekā 68 alus šķirnes

EasyGet.lv, 20.04.2012. 15:19

Baltijas lielākajā alus festivāla „Latviabeerfest 2012", kas šogad norisināsies Vērmanes dārzā no 25. līdz 27.maijam, piedalīsies 21 alus zīmols no Latvijas, Lietuvas, Vācijas, Ukrainas, Beļģijas, Čehijas, Holandes un Austrijas, kopā piedāvājot vairāk nekā 68 alus šķirnes, informē Latviabeerfest 2012 komunikāciju direktore Guna Miļusa. Pieteikšanās vēl turpinās, tāpēc kopējais plānotais alus šķirņu skaits varētu sasniegt pat 100.
Festivālā "Latviabeerfest 2012" piedalīsies vairāk nekā 68 alus šķirnes

Pārstāvēto zīmolu vidū būs gan zināmas un tradīcijām bagātas Eiropas līmeņa alus ražotnes, gan arī atsevišķi, alus nozarē unikāli un īpaši produkti. Festivālā „Latviabeerfest 2012" ar saviem tradicionālajiem produktiem un jaunumiem iepazīstinās arī lielākie Latvijas alus ražotāji un tirgotāji: Cēsu Alus, Aldaris, Lido, agrofirma „Tērvete", Abula, Piebalgas alus, Bauskas alus, Užavas alus, Madonas alus, Brūveris, Raganas ķēka alus, Ilgezeem un Valmiermuižas alus.

"Latviabeerfest pārstāvēto alus darītavu klāsts šogad ir absolūti lielākais Baltijā, un festivāls solās būt viens no vērienīgākajiem un labākajiem atpūtas piedāvājumiem ne tikai alus cienītājiem, bet arī Rīgas iedzīvotājiem un tūristiem. Ņemot vērā to, ka šis ir tikai festivāla otrais gads, tas pilnveidojas ļoti strauji, un šīs vasaras sākumā alus daudzveidību un plašu atpūtas programmu varēs baudīt pilnīgi jaunā kvalitātē", stāsta „Latviabeerfest 2012" komunikāciju direktore Guna Miļusa.

Festivāla laikā varēs iepazīties arī ar vācu alus ielas piedāvājumu, kur varēs nobaudīt gan Paulaner, gan Ankerbrau Nordlinger un Akteinbrauerei Kaufbeuren produkciju. Lietuvu festivālā pārstāvēs Aukštaitijos bravorai un Viļņas alus. Festivālā piedalīsies arī Heineken, Edelweissen, Krusovice, Obolon Staropramen no citām Eiropas ražotnēm, kopumā pārstāvot vairāk nekā 6 valstis.

Latviabeerfest 2012 rīko biedrība „Latvijas Alus muzejs" sadarbībā ar „Latvijas Alus darītāju asociāciju" un „Latvijas Alus darītāju savienību".

Festivāla partneri: Live Rīga, Latvijas alus darītāju asociācija, Latvijas viesnīcu un restorānu asociācija, Latvijas alus muzejs Express Travel, Travel Jam, Intelligent PR, Bura.

Festivāla atbalstītāji un draugi: Latvijas Radio 2, NABA, Inbox.lv, web aģentūra Efumo, Baltic Times, 1188, Riga in your pocket, Riga this week, Latvia.Travel, Anglo baltic news, Vesti, RIMI, 7 sekretov, Tvnet.lv, Avalon hotel, , TV 24, Pastnieks, Mediju Nams, Rīgas Latviešu biedrība.

Foto: Latviabeerfest 2011. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV