Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Mammadaba aicina uz Pasaku meža nakts svētkiem

EasyGet.lv, 24.04.2012. 15:13

Pirmdien, 30. aprīlī, Tērvetes dabas parks aicina izbaudīt pavasara noskaņas Pasaku meža nakts svētkos – Valpurģu naktī, informē Tērvetes dabas parka TIC vadītājas vietniece Laura Zalcmane.
Mammadaba aicina uz Pasaku meža nakts svētkiem

Pasākums noritēs no plkst. 21.00 līdz pusnaktij Pasaku meža Raganu silā un Rotaļu laukumā, kas savstarpēji būs savienoti ar sveču takām. Rotaļu laukumā visiem būs iespēja izpausties , iesaistoties jautrās Krāsu un Kustību spēlēs. Savukārt, „ Uguns dārzi" parūpēsies par krāšņām gaismas spēlēm. Nakts pasākuma viesi savu erudīciju varēs pārbaudīt, piedaloties konkursos. Sveču gaismas pielietajā Raganu silā naksnīgo sajūtu baudītājus sagaidīs noslēpumainās un jautrās Sila raganiņas, bet atraktīvais Velniņš palīdzēs „ielūkoties nākotnē".

Apmeklētāji aicināti ierasties Valpurģu nakts tērpos, līdzi ņemot lukturīšus un labu omu. Līdz pusnaktij kursēs Pasaku bānītis.

Papildus informācija pa tālr. 63726212 vai pa e-pastu tervete@lvm.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV