Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rīgas Velo nedēļas pasākumi nedēļas nogalē

EasyGet.lv, 26.04.2012. 18:34 | komentāri (2)

Biedrība „Rīgas Velo nedēļa" sadarbībā ar Rīgas domes Satiksmes Departamentu aicina visus velomīļus nedēļas nogalē apmeklēt dažnedažādus izklaidējošus pasākumus un iepazīt velo kultūru pilsētā, informē projekta vadītāja Linda Malvesa.
Rīgas Velo nedēļas pasākumi nedēļas nogalē

Nedēļas nogalē ikviens aicināts apmeklēt Rīgas velo nedēļas rīkotos pasākumus, kurā varēs iepazīt velo kultūras dažādību pilsētā un braukt ekskursijā pa vēsturiski nozīmīgām rūpnīcām un objektiem Rīgā.

Tuvāko pasākumu programma:

26. aprīlis, plkst. 18:15, Kaņepes kultūras centrs, Skolas iela 15

Diskusija ar apņemšanos. Ceļa karte. Velo infrastruktūra '14. Diskusiju vada Dainis Kreilis.

27. aprīlis, plkst. 18:15, sākums Kaņepes kultūras centrā, Skolas iela 15

Ekskursija uz riteņiem „Ielas garumā" pa vēsturiskām divriteņu rūpnīcām un objektiem. Ekskursiju vada kultūras pētnieks un pilsētvides vēsturnieks M.Eņģeļa

28. aprīlis, plkst. 15:00, Grīziņkalna skeitparkā, J.Asara iela 24

Velo polo 1. posms

Pasākuma laikā konkursi skatītājiem un līdzjutējiem, apskatāma unikāla velo polo fotoizstāde, pašeksperimentam būs pieejams velotriāls – karters, kā arī velo polo izmēģinājuma laukums, kur bez ķiveres labāk nerādīties.

28. aprīlis, plkst. 21:00, MiiT pagalmā, Lāčplēša iela 10

Ruļļu cīņas posms

29. aprīlis, plkst. 12:00, Piens Velo teritorijā, A.Briāna 9

Minitreks sacencību posms, velo - tirdziņš

29. aprīlis – 1. maijs , plkst. 12:00-20:00, Andrejsalā

Ērmriteņu radošā darbnīca. Vēl var paspēt pieteikties, sūtot vārdu uzvārdu, ideju uz e-pastu: freakbike.lv@gmail.com. Lai piedalītos darbnīcā, nepieciešams iepriekš jau sagādāt izejmateriālus - vienu velo komplektu un vajadzīgās detaļas, kā arī individuālos darba aizsardzības līdzekļus.

Paralēli viesiem pasākumiem Rīgas Velo nedēļas laikā apmeklē radošos kvartālus un savācot kontrollapā zīmogus ir iespēja saņemt Velo mandalu. Pasākuma laikā tāpat būs iespēja laimēt Ģertrūdes ielas teātra ielūgumus divām personām uz Ingas Tropas režisētās izrādes "9deviņi" pirmizrādi 2.maijā 19.00 vai uz Kārļa Krūmiņa režisētās izrādes "Kolperta kungs" pirmizrādi 9. maijā 22.00. Ielūgumi tiks izlozēti 29. aprīlī un 5. maijā – Tvīda brauciena laikā.

Papildu informācija: rigasvelonedela.lv

Foto: Ērmriteņu radošā darbnīca. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV