Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Svētku „Lielmutis Fricis un Lielmute Marta" laikā notiks vairāk nekā 20 radošās darbnīcas bērniem

EasyGet.lv, 10.05.2012. 14:01

No 1. līdz 3. jūnijam Liepājā ģimeņu svētku „Lielmutis Fricis un Lielmute Marta" ietvaros notiks dažādas radošās darbnīcas, ko organizēs veikalu tīkls „K-rauta" sadarbībā ar dārzniecību „Grobiņas ziedi, Liepājas Bērnu un jaunatnes centrs, organizācija „Ceļa meklētāji", Latvijas Valsts policija, Liepājas ceļojošais leļļu teātris, cirka studija „Beztemata" un biedrība „Mākslas kabatas".
Svētku „Lielmutis Fricis un Lielmute Marta" laikā notiks vairāk nekā 20 radošās darbnīcas bērniem

Īpašu pārsteigumu svētku apmeklētājiem šogad sarūpējis veikalu tīkls „K-rauta", kļūstot par lielāko šī pasākuma atbalstītāju un nodrošinot bērniem iespēju piedalīties interesantās radošās nodarbībās. Piemēram, jauno dārznieku radošajā darbnīcā bērni varēs mācīties pareizi iestādīt ziedu stādiņu un nest to mājās, lai turpinātu par to rūpēties. Šim nolūkam veikals „K-rauta" ir uzdāvinājis zemi, mēslojumu un puķu sēklas, savukārt dārzniecībā „Grobiņas ziedi" līdz jūnija sākumam sēklas sadīgs un tad jau paaugušies stādiņi tiks vesti uz Liepājas Jūrmalas parku, kur veikalu tīkla „K-rauta" sarūpētajos podiņos bērni varēs stādīt stādiņus.

Veikals „K-rauta" ar nepieciešamajiem materiāliem nodrošinās arī Liepājas Bērnu un jauniešu centra organizētās radošās nodarbības. Bērni varēs zīmēt ar krītiņiem uz asfalta, izkrāsot dažādas figūriņas, griezt, līmēt un citādi radoši izpausties.

Puišiem „K-rauta" būs sarūpējusi mazo galdnieku radošo darbnīcu, kā arī darbosies fotosalons, kurā bērni varēs iejusties dažādu tēlu lomās.

Biedrība „Mākslas kabatas" ģimeņu svētku „Lielmutis Fricis un Lielmute Marta" ietvaros nodrošinās „Princešu un bruņinieku" radošās darbnīcas, cirka studija „Beztemata" rādīs izrādi „Jūras pirāti", „Zaļais punkts" piedāvās izspēlēt spēli „Zaļā punkta distance", bet Valsts policija aicinās uz meistardarbnīcu „Droša vasara – Tava vasara".

Atgādinām, ka no 1. līdz 3. jūnijam Liepājā jau ceturto reizi notiks svētki visai ģimenei „Lielmutis Fricis un Lielmute Marta". Bērni un viņu vecāki varēs piedalīties radošās darbnīcās, sadziedāties ar lielo kori, sadejoties lielajā dejā, piedalīties lielajā gājienā, iet rotaļās un izpriecāties atrakcijās! Aktivitātes notiks gan Liepājas Rožu laukumā, gan Jūrmalas parkā trīs dienu garumā.

Visas aktivitātes svētku ietvaros būs bez maksas.

Vairāk informācijas par pasākumu un svētku programmu meklējiet mājaslapā: www.liepajaskultura.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV