Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Radio NABA raidījumā „Zinātnes vārdā" viesosies muzikologs Jānis Kudiņš

EasyGet.lv, 11.05.2012. 10:08

Otrdien, 15. maijā, plkst. 18.00 Latvijas Universitātes Radio NABA (93,1 FM) raidījumā „Zinātnes vārdā" viesosies muzikologs Jānis Kudiņš - Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas Muzikoloģijas katedras vadītājs un akadēmiski specializācijas latviešu simfoniskajā mūzikā, informē Latvijas Universitātes Preses centrs.

15. maijā raidījumu „Zinātnes vārdā" vadīs Ilze Dimanta un Jānis Daugavietis. Sarunas tēma - latviešu simfoniskā mūzika.

Raidījums „Zinātnes vārdā" Radio NABA ēterā skan katru otro otrdienu un iepazīstina klausītājus ar Latvijas zinātnieku pētījumiem, eksperimentiem un jaunatklājumiem. Raidījumā tiek iztaujāti zinātnieki par viņu akadēmisko un praktisko ikdienu – lekciju sagatavošanu un pasniegšanu, studentu darbu vadīšanu, sadarbību ar valsts institūcijām vai privātajiem partneriem. „Zinātnes vārdā" ļauj uzzināt, ar ko nodarbojas dažādu nozaru Latvijas zinātnieki, mēģinot runāt par zinātnieku darbu, sasniegumiem un grūtībām visiem saprotamā un aizraujošā veidā.

Ar raidījuma „Zinātnes vārdā" vadītājiem var sazināties, adresējot savus jautājumus uz raidījuma e-pastu zinatnesvarda@radionaba.lv.

Raidījuma audio arhīvs: http://www.mixcloud.com/tag/zinatnes-varda.

Radio NABA: http://www.radionaba.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV