Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

LMA studenti par Ž.Jaunzemi-Grendi

EasyGet.lv, 16.05.2012. 10:15 | komentāri (1)

Reaģējot uz šobrīd publiskajā telpā notiekošo diskusiju par LR Kultūras ministres Žanetas Jaunzemes-Grendes atbilstību un spējām pildīt amata pienākumus, mēs, Latvijas Mākslas akadēmijas studenti, vēlamies paust savu nostāju šajā jautājumā:
LMA studenti par Ž.Jaunzemi-Grendi

Mūs izbrīna pēkšņā neapmierinātība ar ministrijas darbu, tādēļ vēlamies norādīt, ka tieši Žaneta J. G. vienīgā nebaidījās veidot dialogu ar studentiem pirms "Kultūras Pastaigas Nr. 5.", kā arī līdz šim vienmēr ir sniegusi atbalstu un palīdzību nepieciešamības gadījumā.

Aicinām apturēt ministres nomelnošanas kampaņu, objektīvi izvērtēt radušos situāciju, atjaunot konstruktīvu dialogu ministrijas un kultūras nozaru vidū, par galveno vadmotīvu izvēloties kultūras kvalitāti un konkurētspēju, nevis resursu sadali starp nozarēm.

Latvijas Mākslas akadēmijas studenti pauž atbalstu un cieņu Žanetai J. G. un vēl veiksmi un izturību, pildot amata pienākumus.

LMA studenti


Atgādinām, ka lasītāju viedokļus un komentārus gaidām e-pastā info@easyget.lv.

Foto: Kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende. Foto (c) Toms Norde, Valsts kanceleja

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV