Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Liepkalnos Iļģi ieskandinās vasaru

EasyGet.lv, 16.05.2012. 11:33

Piektdien, 1. jūnijā, plkst. 19.00 Liepkalni aicina gan lielus, gan mazus svinēt Bērnu aizsardzības dienu un ieskandināt vasaru kopā ar Ilgu Reiznieci un postfolkloras grupu Iļģiem, informē Signe Sniedze.
Liepkalnos Iļģi ieskandinās vasaru

Svētku programmā skanēs dažādas latviešu tautas dziesmas netradicionālā apdarē, kā arī dziesmas no Iļģu zelta fonda. Pagājušā gadā Iļģi svinēja 30 gadu jubileju, bet pirmo reizi Iļģi muzicēs uz Daugavas peldošās skatuves. Pasākuma apmeklētāji aicināti līdzi jāpaņem spilventiņus vai sedziņus.

Par rotaļām un dančiem pirms un pēc koncerta rūpēsies Inguna Žagota un Kokneses Skutelnieki. Būs iespēja kopīgi uzspēlēt latviešu tradicionālās spēles no Aizkraukles vēstures un mākslas muzeja Kalna ziedi krājumiem. Pasākuma apmeklētāji ar īpašu svētku atlaidi varēs izvizināties ar vikingu laivu un baudīt Liepkalnu gardumus.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs. Ieejas maksa 3 Ls, pensionāriem 2 Ls, bērniem līdz 12 gadiem ieeja brīva.

Svētkus rīko SIA Liepkalni, atbalsta Austras biedrība, Klintaines dzirnas, SIA Staburags, SIA AA Mežmalas, Aizkraukles Vēstures un mākslas muzejs Kalna ziedi.

Foto: Postfolkloras grupa Iļģi. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV