Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Runā tie, kas rada - Twitter un draugiem.lv backstage"

EasyGet.lv, 16.05.2012. 13:27

17. maijā plkst. 18:00 Kalnciema kvartālā, Izaugsmes Vakarā viesosies IT blogeris Kristaps Skutelis, sociālo tīklu eksperts Artūrs Mednis un portāla draugiem.lv sabiedrisko attiecību speciālists Jānis Palkavnieks, informē Inga Reimane. Vakara tēma - „Runā tie, kas rada - Twitter un draugiem.lv backstage".
„Runā tie, kas rada - Twitter un draugiem.lv backstage"

Kristaps Skutelis interneta vidē zināms kā IT blogeris Krizdabz, sevi dēvē par jauno tehnoloģiju entuziastu. Kristaps Izaugsmes Vakarā runās par to kā tehnoloģijas atvieglo un sarežģī mūsu dzīvi.

Par Kristapu: krizdabz.lv, androids.lv, windowsphone.lv / twitter.com/krizdabz

Artūrs Mednis par sevi: „Jauno mediju un sociālo tīklu eksperts, digitālā mārketinga speciālists; veido radioraidījumus, twitter video intervijas un publikācijas dažādiem LV medijiem."
Artūrs runās par aplikācijām un sociālajiem medijiem, kā tie atvieglo mūsu ikdienu un savstarpējo komunikāciju.
Par Artūru:arturs.jaffa.lv/, twitter.com/arturs

Jānis Palkavnieks ir latviešiem iecienītākā sociālā portāla draugiem.lv sabiedrisko attiecību speciālists jeb runas vīrs. Par privilēģiju uzskata „Visu dienu varu sēdēt draugos." Ikdienā stāsta par portālu, draugiem.lv grupu un uzņēmumiem.
Par Jāni: twitter.com/Palkavnieks

Uz Izaugsmes Vakaru aicināts ir ikviens interesents. Vecumam, dzīves pieredzei vai profesijai nav nozīmes, galvenais ir vēlme uzzināt ko jaunu un satikt interesantus cilvēkus.

Vakara garums no plkst. 18:00-20:00 / Kalnciema kvartāla Vīnu veikala verandā.

Ieeja vakarā - bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV