Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

"Miera ielas Republika" aicina uz Vasarsvētkiem

EasyGet.lv, 17.05.2012. 12:18

Simboliskāku ielu par Miera ielu Rīgā būtu grūti atrast - šeit cilvēki ienāk pasaulē, šeit tiek guldīti zemes klēpī, šeit arī izdzīvo visu, kas šīm galējībām pa vidu. Šobrīd visā Miera ielas garumā uzplaukst radošs kvartāls, ko veido kafejnīcas, veikaliņi un citas radošas iniciatīvas. Šeit valda rosīga atmosfēra un vienlaikus arī miers, kas rodas, nogriežoties no galvenajām ielām un to burzmas.

Lai radītu īstu vasaras sajūtu Miera ielas iedzīvotājiem un ciemiņiem, 26.maijā no 11:00 līdz 23:00, Miera ielas iemītnieki - veikaliņi, kafejnīcas, darbnīcas un uzņēmumi priecēs un izklaidēs apmeklētājus ar eko un vintage tirdziņiem, konkursiem, viktorīnām, lekcijām, performancēm, meistarklasēm, izstādēm, grāmatu atvēršanu, satiksmes drošības aktivitātēm, šokolādes garšu, kino un mūziku.

Vasarsvētku koncertā no 12:00 līdz 23:00 Tabakas fabrikas pagalmā uzstāsies Vītolu ģimene, Sus dungo, Bērnības milicija, Eņģelis, Black Apple Market, Imants Daksis, Jacob Noiman festival band, Andis Grīva, Aliste Joste, Baložu pilni pagalmi, Didzis Bordo, Deskalighters (ex Voiceks Voiska), Alis P un Jānis Ruņģis Jazz.

Pasākums iekļauts pasākumu ciklā „Radošie kvartāli iesilda Rīga|2014" un notiek ar nodibinājuma Rīga|2014 atbalstu.

Vairāk par pasākumu: http://www.facebook.com/events/362420823806199/ un www.mieriela.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV