Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Dzintaru koncertzālē notiks Bērnu un jauniešu diena Jūrmalā

EasyGet.lv, 17.05.2012. 14:17

Par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai 31. maijā Dzintaru koncertzālē notiks Bērnu un jauniešu diena Jūrmalā, kas veltīta bērnu un jauniešu daiļradei, informē Eiropas bērnu mūzikas centra projektu vadītāja Katrīna Stulgaite.

Visas dienas garumā mazos skatītājus izklaidēs pasaku varoņi, būs iespēja darināt Brīnumziedus radošajās darbnīcās, piedalīties atjautības spēlēs un saņemt pārsteiguma balvas.

Pasākuma programmā:
plkst. 14.00 vides mākslas akcija "Mūzika krāsās",
plkst. 16.00 labdarības koncerts "Saules stariņi".
Labdarības koncertā uzstāsies estrādes vokālas studijas "Pumpuriņi" audzēkņi un starptautiskā populāro un autordziesmu jauno izpildītāju konkursa "BalticTransit 2012" pirmās atlases kārtas dalībnieki.

Konkursa "BalticTransit 2012" pirmā atleses kārta notiks 13. un 20. maijā LIDO Spice bērnu atrakciju pilsētiņā, kur labākie jaunie un talantīgie solisti, dueti, vokālās grupas un ansambļi iegūs tiesības ar krāšņiem un skanīgiem priekšnesumiem uzstāties Dzintaru koncertzālē 31. maijā.

Oktobrī izcilākie konkursa dalībnieki turpinās cīņu par konkursa galveno balvu – video klipa filmēšanu. Konkurss bagātina un attīsta bērnu un jauniešu skatuves pieredzi, dod iespēju tikt pie vērtīgām balvām. Informācija par konkursa norisi skat. www.baltictransit.net

Pasākumu organizē biedrība "Eiropas bērnu mūzikas centrs" sadarbībā ar SIA "Dzintaru koncertzāle" ar Jūrmalas pilsētas domes atbalstu.

Atbalsta SIA "Pasakunams", LIDO un LIDO Spice bērnu atrakciju pilsētiņa.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV