Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Latvijas ražotāji dalīsies pieredzē Izaugsmes vakarā

EasyGet.lv, 23.05.2012. 09:42

24. maijā plkst. 18:00 Kalnciema kvartālā notiks Izaugsmes vakars. Šoreiz Izaugsmes Vakarā viesosies četri uzņēmumi: Skatskat.lv, Mai-Šoko, Dabas Tūres un 3 Wind Knots, informē Inga Reimane. Vakara tēma - „Ražots Latvijā – vai tu zināji?".
Latvijas ražotāji dalīsies pieredzē Izaugsmes vakarā

Skatskat.lv piedāvā ceļot telpā, sēžot pie datora. Uzņēmums piedāvā 360° panorāmas virtuālās tūres. Kā apgalvo Skatskat.lv klienti, „ja jums ir telpas, ar ko lepojaties, tad 360° tūres ir iedarbīgs un netradicionāls mārketinga rīks."
Par uzņēmumu: www.skatskat.lv / @skatskat (Twitter)

Mai-Šoko ir šokolādes kosmētikas ražotājs. Uzņēmuma produktu klāstā ir tumšās un baltās šokolādes skrubji un masāžas sviesti visam ķermenim. Mai-Šoko misija ir radīt dabiskus, īstas šokolādes kosmētikas līdzekļus ādas kopšanai.
Par uzņēmumu: www.mai-soko.lv / @mai_soko (Twitter)

Kompānija Dabas Tūres radīta ar mērķi attīstīt izglītojošu un dabai draudzīgu tūrismu – putnu, tauriņu, spāru vērošanu, sēņu un ārstniecības augu tūres, foto tūres. Dabas Tūres piedāvā maršrutus dabas mīļotājiem gan pa Latviju, gan uz tālām valstīm.
Par uzņēmumu: www.dabastures.lv

3 Wind Knots. Rotu autore un dizainere Sigita Trukšāne apgalvo: "Rotas sniedz mīlestību, laimi, veiksmi, prieku, spēku, sargā, iedrošina un ienes nedaudz brīnumu nēsātāja dzīvē! Rotas ir lielisks veids, kā motivēt un iedvesmot sevi uz nozīmīgu mērķu un sapņu sasniegšanu."
Par uzņēmumu: www.3windknots.com / @3windknots (Twitter)

Uzņēmumu pārstāvji dalīsies savos stāstos par veiksmēm un neveiksmēm, diskutēs par uzņēmējdarbību Latvijā un atbildēs uz auditorijas jautājumiem.

Uz Izaugsmes vakaru aicināts ir ikviens interesents. Vecumam, dzīves pieredzei vai profesijai nav nozīmes, galvenais ir vēlme uzzināt ko jaunu un satikt interesantus cilvēkus.

Sākums plkst. 18:00 / Kalnciema kvartāla Melnajā mājā (3.stāvā). Ieeja vakarā - bez maksas.

Foto: Izaugsmes vakars. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV