Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Jaunjelgavas novada Tautas Mākslas svētkos noskaidros Sēlijas saimniekus

EasyGet.lv, 23.05.2012. 10:19

26. maijā III Jaunjelgavas novada Tautas Mākslas svētku ietvaros Staburaga pagasta Vīgantes parkā godā cels Saimnieces un Saimniekus, cilvēkus, kuri apveltīti ar prasmi gatavojot pīrāgus, tortes, sieru, vīnu un visu pārējo, ko var pagatavot mājas apstākļos. Šo kārumu degustācija garantēta, jo būs jānobalso par Jaunjelgavas novada Saimnieces un Saimnieka titulu ieguvēju.

"Neatstāsim novārtā arī tupeņu grozu meistarus un lupatiņu paklāju audēju, kā arī niedru cepuru meistaru. Esat visi gaidīti ciemos, jo būs pankūku cepšanas meistarklase un "Vella dziras" konkurss. Varēsiet baudīt ainavu no Daugavas vizinoties kuģītī. Amatnieku vadībā varēsim iemācītis radīt dažādas lietiņas," sola svētku rīkotāji Jaunjelgavas novada kultūras nams.

Svētku programma:

Plkst. 10.00 un visas dienas laikā Amatnieku tirgus,
Plkst. 12.00 Aizkraukles reģionālās Tautas skolas dalībnieču izstādes atklāšana un tikšanās ar pasniedzējiem un dalībniekiem, Staburaga saieta nama izstāžu zālē.
Plkst. 17.00 Lielkoncerts „Dzirnavnieka meita biju", piedalās Jaunjelgavas novada kultūras iestāžu un skolu amatierkolektīvi un draugi no Septiņiem novadiem.
Plkst. 21.00 Zaļumballe. Spēlē grupa „Ceļā!"

Ieeja svētkos - bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV