Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Ar plašu programmu Saldū svinēs Jāņus

EasyGet.lv, 29.05.2012. 17:12

23. jūnijā Saldus Kalnsētas parka estrādē norisināsies vērienīgs Līgo svētku lielkoncerts ar jaunu muzikālu komēdiju, kapelu "Bumerangs", lielo Tautas sadziedāšanos, "Raimonda Paula duetiem" un Līgo nakts balli, informē organizatoru pārstāve Ilze Trumpe.

Šogad Saldū Jāņos pilsētas iedzīvotājus un viesus priecēs īpaši plaši izveidota koncertprogramma, kurā klātesošie varēs redzēt un dzirdēt savus iemīļotos māksliniekus un dziedātājus, kā arī paši izdziedāt iemīļotās dziesmas.

Jau plkst. 19.00 gaidāma pirmizrāde brīvdabas muzikālai komēdijai "Naudas koks", kas veidota pēc Vizmas Belševicas darba un filmas "Tās dullās Paulīnes dēļ" motīviem ar kapelas "Bumerangs" muzikālo noformējumu. Lomās - Gunārs Placēns, Jānis Jarāns, Dainis Porgants, Jūlija Ļaha, Regīna Devīte, Inese Ramute un citi. Režisors - Ivars Lūsis.

Plkst. 21.00 sāksies lielā tautas sadziedāšanās virsdiriģenta Ivara Cinkusa vadībā ar Saldus novada koru līdzdalību un Saldus novada atpazīstamām personībām. Skanēs iemīļotākās latviešu dziesmas, kas īpaši piemērotas Līgo svētku noskaņai, tai skaitā Saldus autoru dziesmas, kā arī "Čikāgas piecīšu" skaistākās dziesmas Lorijas Vudas izpildījumā.

Plkst. 22.00 jauno koncertprogrammu "Raimonda Paula dueti" izpildīs Veronika Plotņikova un Marts Kristiāns Kalniņš grupas "Autobuss Debesīs" mūziķu pavadībā. Koncertprogrammas pamatā ir agrīno 70. gadu Raimonda Paula dziesmas un dueti, kurus savulaik izpildīja Nora Bumbiere un Viktors Lapčenoks. Repertuārā ir gan mazāk zināmas un sarežģītas kompozīcijas, gan arī plaši pazīstami un tautā iemīļoti skaņdarbi.

Plkst. 23.00 Līgo nakts balle, kurā spēlēs grupa "Autobuss Debesīs", kapela "Bumerangs" un ar jautrām dejām izklaidēs dīdžejs Japānis. Balle paredzēta līdz rīta gaismai plkst. 4.00.

Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu paradīzes" kasēs. Līdz 15. jūnijam biļetes cena - 3 LVL, līdz 22. jūnijam biļetes cena - 4LVL, pasākuma dienā 23. jūnijā- 5 LVL. Jāņiem un Līgām, kā arī bērniem līdz 11 gadu vecumam ieeja - bez maksas, uzrādot personas apliecinošu dokumentu.

Informatīvais atbalstītājs – Latvijas Radio 2. Pasākumau atbalsta "Aldaris". Pasākumu piedāvā "Jaunais teātris"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV