Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Jau 104. gadu Vecmīlgrāvī vērienīgi atzīmē bērnu svētkus

EasyGet.lv, 02.06.2012. 18:52

Svētdien, 3.jūnijā, jau 104. reizi notiks Ziemeļblāzmas bērnu svētki, kuros bērnus ar savu koncertu priecēs Latvijas pazīstamie mākslinieki. Dziedās Normunds Rutulis, Juris Hiršs un Anna Klēvere, muzicēs A.Dombrovska mūzikas skolas ansambļi, ballēsies popgrupa „Putnu balle" un iemirdzēsies Ilzes Purmalietes jaunās zvaigznes, informē Vecmīlgrāvja Attīstības biedrība. No pulksten 11.00 dažādas aktivitātes, priekšnesumi un radošās darbnīcas.

Visas dienas laikā bērni varēs izbaudīt aizraujošos Sprīdīša piedzīvojumos izcilu kaskadieru vadībā, dancināt Lutausi, varonīgi pārciest Sīkstuļa mocības un uzvarēt velnu. Bērniem būs iespēja piedalīties dažādos konkursos un kārtīgi izpriecāties kopā ar saviem vecākiem.

Ziemeļblāzmas bērnu svētku organizatori: „Šoreiz svētku kulminācijā tiks sveikts latviešu slavenākais ceļotājs Sprīdītis, kurš tieši šajā dienā ar katamarānu atgriezīsies mājās no Īrijas. Laimes meklētāju sagaidīs vairāki simti pašmāju Lienītes un Sprīdīši, jo šādus vārdus iegūs visas meitenes un puikas, kas apmeklēs svētkus. Esam patiesi gandarīti, ka svētki ir kā lieliska tradīcija, jo bērni ir mūsu nākotne un par tiem ir jārūpējas ik dienu. Ikviens būs gaidīts šajā Bērnu aizsardzības dienai veltītajā pasākumā!"

Īpašajā mīklu minēšanas konkursā enerģiskais pasaules apceļotājs piešķirs balvu labākajai Lienītei par skaistāko atbildi un labākajam Sprīdītim par attapīgāko atbildi. Bērni varēs paālēties piepūšamajās atrakcijās un Sprīdīša katamarānā.

Kamēr notiek Ziemeļblāzmas parka rekonstrukcijas darbi, arī šogad svētki notiks Rīgas 31. vidusskolas plašajā stadionā, Skuju ielā 11.

Pateicoties svētku rīkotāju Bezalkohola biedrības Ziemeļblāzma un Vecmīlgrāvja attīstības biedrības veiksmīgajai sadarbībai ar Rīgas Domi un Rīgas Brīvostu, ieeja svētkos, piedalīšanās atrakcijās un radošajās darbnīcās ir bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV