Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

JRT aktieri rada unikālas grāmatzīmes

EasyGet.lv, 04.06.2012. 17:13

Jaunā Rīgas teātra (JRT) aktieri radījuši 22 unikālas grāmatzīmes ar pašu zīmētiem lāčiem un personiskiem bērnības stāstiem, lai sadarbībā ar Swedbank atbalstītu fonda Ziedot palīdzības programmu smagi slimo bērnu vecākiem "Mīļā auklīte", informē JRT Reklāmas daļas vadītāja Dagnija Grīnfelde.
JRT aktieri rada unikālas grāmatzīmes

Galerijas:

Palīdzības programma "Mīļā auklīte" sniedz iespēju ģimenēm, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām, reizi nedēļā saņemt profesionālas auklītes palīdzību. Laiku, kad slimo bērniņu pieskata īpaši apmācīta auklīte, mamma var izmantot pēc saviem ieskatiem – apmeklēt ārstu, veltīt uzmanību ģimenes veselajam bērnam, nokārtot sadzīviskas lietas, kuras ikdienā nav paveicamas. Vienas apmācītas auklītes izmaksas mēnesī ir 145 lati, ieskaitot nodokļus. Vecākiem jāmaksā 25 santīmi stundā, lai veidotos līdzmaksājums un atbildība par auklītes pakalpojumu izmantošanu.

Sestdien Jaunā Rīgas teātra pagalmā notika aktieru orģināldarbu labdarības izsole, kuras ienākumi – 854 lati – tika ziedoti "Mīļās auklītes" programmai.

Jaunā Rīgas teātra aktrise Baiba Broka: "Priecājos, ka mūsu tikšanās iemesls ir tik nozīmīgs un patīkams – gan tiem, kas radīja ideju, gan tiem, kas to realizēja, un arī tām ģimenēm, kuras tiks iepriecinātas. Skaisti, ka mūsu bērnības lāči, kuri savu misiju it kā jau izpildījuši, simboliski palīdz pieaugt citiem bērniem. Novēlu, lai dienas, kas tiks pavadītas kopā ar mīļajām auklītēm, ir saulainas un piepildītas!"

Swedbank valdes locekle Irīna Pīgozne: "Es no sirds priecājos, ka projektā "Mīļā auklīte" mūsu partneri ir Jaunā Rīgas teātra aktieri. Uzticēt savas bērnības atmiņas ir kā dalīties laimes brīžos. Lai šie zīmētie lācīši un bērnības stāsti mums atgādina par laiku, kad laimei vajadzēja tik maz – saulainu dienu, iespēju ilgāk palikt nomodā, ieritināties klēpī un sajust, ka kāds tevi sargā no visiem pasaules ļaunumiem. Ka pietiek ar to, ka tu esi. Man šķiet, šīs sajūtas ir vērts aiznest sev līdzi uz mājām zīmējumu veidā, vienlaikus palīdzot ģimenēm ar smagi slimajiem bērniņiem."

Grāmatzīmes būs pieejamas ikvienam, kurš Jaunā Rīgas teātra kasē, Swedbank filiālēs vai Ziedot.lv Labdarības mājā ar 50 santīmu ziedojumu atbalstīs šo labdarības programmu.

Foto: Jaunā Rīgas teātra aktieri Gundars Āboliņš un Baiba Broka. Foto (c) Kaspars Volonts

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV