Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Ēdoles pilī notiks Emīla tirgus ar 17 sieriem un vēžiem

EasyGet.lv, 07.06.2012. 10:23

Godinot leģendāro latviešu mākslas filmu "Emīla nedarbi", kurā daudzas no epizodēm tapušas Ēdoles pilī, jau otro gadu pēc kārtas Ēdoles pils 17. jūnijā apmeklētājiem piedāvā pavadīt dienu jaukā, nebēdnīgā atmosfērā.
Ēdoles pilī notiks Emīla tirgus ar 17 sieriem un vēžiem

Šogad komendante kopā ar Emīlu uz dzīvas uguns vārīs vēžus. Emīla tirdziņā varēs sastapt zemniekus, mājražotājus, amatniekus un rokdarbnieces no tuvākas un tālākas apkaimes, un tirdziņa apmeklētāji var iepirkties, kaulēties, nogaršot lauku labumus, gardus sierus, izvēlēties kādu oriģinālu rotu draudzenei, kā arī iegādāties saviem bērniem pašdarinātas rotaļlietas.

Ģimenes ar bērniem varēs izbaudīt zirgu izjādes kā arī atrakcijas Ēdoles pils brīnišķīgajā parkā. Pils pagalmā varēs vērot leģendāro filmu " Emīla nedarbi" baudot kādu atspirdzinošu dzērienu un uzkodas .

Tirdziņš būs atvērts no plkst 10:00 līdz plkst 17:00, bet visiem interesentiem pils būs atvērta jau no plkst 8:00 un darbosies līdz pēdējam apmeklētājam.

Pasākumā ieeja - bez maksas.

Papildu informācija: www.edolespils.lv

Foto: Ēdoles pils. Foto (c) F64

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV