Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Aicina jauniešus pieteikties projektam „Meklējot Rīgas malu"

EasyGet.lv, 13.06.2012. 09:39

Klubs „Māja" – jaunatne vienotai Eiropai aicina pieteikties projektam „Meklējot Rīgas malu", kurā paredzēts iepazīt Rīgas apkaimju interesantākās vietas un apkopot tās pastaigu vai velosipēdu maršrutos, ko varēs izmantot rīdzinieki savas pilsētas mazzināmāko daļu iepazīšanai, informē projekta koordinatore Anna Lielpētere. Projekta mērķis ir rosināt Rīgas jauniešus apzināt pilsētas daudzveidību ārpus pilsētas centra.
Aicina jauniešus pieteikties projektam „Meklējot Rīgas malu"

Projekta laikā jaunieši iepazīstinās pārējos projekta dalībniekus ar savas apkaimes neparastākajām vietām, aptaujās citus jauniešus par vietām, ko vērts apmeklēt apkaimēs, kā arī veiks izpētes ekspedīcijas, atklājot jaunas uzmanības vērtas vietas. Projektā noslēgumā paredzēts dalībnieku izstrādātos maršrutus drukāt uz kartītēm, kā arī izveidot fotoizstādi ar pilsētas izpētes laikā tapušajām fotogrāfijām.

Projektā, kura aktivitātes norisināsies no 21. jūnija līdz 31.augustam, aicina piedalīties jauniešus vecumā no 15 līdz 20 gadiem, kas dzīvo Rīgā. Dalībniekiem iepriekšēja pieredze nav nepieciešama un dalība projektā ir bez maksas. Pieteikšanās līdz 19. jūnijam. Pieteikuma anketa atrodama bit.ly/LHBLji. Plašāka informācija - www.klubsmaja.lv, kā arī rakstot anna@klubsmaja.lv.

Projektu „Meklējot Rīgas malu" organizē Klubs „Māja" - jaunatne vienotai Eiropai. Projekts tiek finansēts ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.

Papildu informācija:
www.klubsmaja.lv
www.twitter.com/klubsmaja

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV