Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Vasaras vidus svinēšana Talsu pilsētas svētkos

EasyGet.lv, 19.06.2012. 13:15

Kā ik katru gadu, arī šovasar no 29. jūnija līdz 1. jūlijam trīs dienu garumā pilsētas un pakalnu vidū ar mūziku, dziesmām, dejām, jautrību un pārsteigumiem, uguni, ūdeni, sauli un zvaigznēm, koši un daudzkrāsaini tiks svinēti Talsu pilsētas svētki.

"Nepalaidiet garām iespēju pašā vasaras vidū izbaudīt Talsu pilsētas burvību, mosties kopā ar pilsētas torņu mūziku, iepazīt jaunus un atpazīt slavenus pilsētas talantus un viesus, atrast sev tīkamāko, amata meistaru darinātu lietiņu amatnieku gadatirgū, vai izgatavot to pašam, uzgavilēt un dziedāt kopā ar visu laiku labākajiem Talsu solistiem, godināt un sveikt kādu ļoti pazīstamu cilvēku, kurš vienmēr „Ar sirdi Talsos"," vēsta svētku rīkotāji.

Kā raiba un koša josta cauri pilsētai vīsies atraktīvs svētku gājiens.

Deviņiem Talsu pakalniem pāri noskanēs dziesmas un danču ritmi no lielās skatuves pilsētas laukumā, kā arī grandiozā vakara koncerta un nakts balles kopā ar labākajiem Latvijas mūziķiem.

Svētdienas rīts aizsāksies ar „Plunkšķi ausmā" Talsu ezerā, bet svētku izskaņā, ar vērienīgu koncertu, godināsim Talsu evaņģēliski luterisko baznīcu tās 445. jubilejā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV