Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Tie, kas Jāņus nesvin, gaidīti Olainē

EasyGet.lv, 20.06.2012. 10:07

Muzikālas un sportiskas netradicionālu vasaras saulgriežu garā ieturētas norises no 22. līdz 25. jūnijam gaida Alternatīvajos Jāņos Uzvaras līdumā netālu no Rīgas-Jelgavas šosejas, informē kafejnīcas Leningrad programmas menedžeris Mārtiņš Zviedris.
Tie, kas Jāņus nesvin, gaidīti Olainē

Trešo gadu Vecrīgas kafejnīca Leningrad līgot aicina tos, kas parasti vasaras saulgriežus nesvin vai kas to nevēlas darīt šlāgermūzikas pavadījumā un izmantojot citus vidējam latvietim ierastos gada īsākās nakts sagaidīšanas atribūtus (izņemot alu).

Šogad alternatīvie jāņabērni no 22. jūnija vakara līdz 25. jūnijam pulcēsies Uzvaras līdumā Olaines novadā. Naktī no 23. uz 24. jūniju par mūziku blues/punk un folkroka garā koncertvietā rūpēsies grupas Adamsu famīlija un 2tie. Akustisku priekšnesumu sniegs dziedātāja Aleksandra un ģitārists Igors no eklektiskā roka apvienības Baltic Beach Band. Somu dīdžejs Disco-Jew sola plašu prasmīgi miksētu dejojamu ritmu klāstu: no roka līdz electro, drum'n'bass un, iespējams, arī pārdesmit gadu senu funk un R'n'B garā ieturētu melno mūziku. Par dejām gādās arī pašmāju dīdžeji Ma.Be, Māris Balodis, Imants Koķis un citi.

Gaidāms Ļeņingradas Jāņunakts svinībās ierastais pliko skrējiens, šoreiz – pa īpaši šim nolūkam darinātām laipām, mūziķu un muzicēt gribošo džemsesija, čigānu pirts, alkofutbola spēle, plunčāšanās netālajā karjerā, kā arī citas jautras norises.

Šogad ieejas maksas Alternatīvajos Jāņos nav, apmeklētāji dzīvos līdzpaņemtajās teltīs, svinību vietā darbosies pasaules mūzikas kroga Bubamara virtuve un kafejnīcas Leningrad bārs.

Informācija par iespējamiem papildinājumiem programmā iegūstama pa e-pastu box@leningrad.lv vai kafejnīcas Leningrad mājaslapā www.leningrad.lv. Tur apskatāma arī karte, kas palīdzēs atrast svētku vietu. Uzvaras līdumā var nokļūt, ar autobusu pa Rīgas-Jelgavas šoseju dodoties līdz Blukām un dažus simtus metru veicot pa ceļu, kas šķērso dzelzceļu.

Foto: Pliko skrējiens Alternatīvo Jāņu ietvaros 2011. gadā. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV