Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Skrundas muižā ieskandinās Līgo svētkus

EasyGet.lv, 21.06.2012. 08:07

Piektdien, 22. jūnijā, pulksten 13:00 par godu Vasaras saulgriežiem Skrundas muiža kopā ar Skrundas novada pašvaldību ielūdz uz Līgo svētku ieskandināšanu. Pasākuma laikā darbosies amatniecības izstrādājumu un zāļu tirdziņš, kā arī notiks Skrundas novada amatiermākslas kolektīvu koncerts.
Skrundas muižā ieskandinās Līgo svētkus

Līgo svētku ieskandināšanas pasākums notiks pie atjaunotās Skrundas muižas, kura pēc rekonstrukcijas atguvusi savu vēsturisko veidolu un vērusi durvis apmeklētājiem.

Edgars Vizulis, A/S "Skrundas muiža" valdes loceklis: „Jau pašos Skrundas muižas atjaunošanas darbu pirmsākumos plānojām, ka te tiks organizēti arī koncerti, gada tirgi un citi sabiedriski pasākumi. Tādēļ esam gandarīti, ka tik īsu brīdi pēc muižas rekonstrukcijas noslēguma izdevies īstenot ieceri par godu vasaras Saulgriežiem! Esam saņēmuši ļoti lielu atsaucību no vietējiem novada amatniekiem, taču vēlos uzsvērt, ka Līgo svētku ieskandināšanas pasākumā gaidīts ir ikviens."

Nellija Kleinberga, Skrundas novada domes priekšsēdētāja: „Iespēja piedalīties Līgo svētku ieskandināšanas svētkos atjaunotajā Skrundas muižā vietējiem novada iedzīvotājiem ir īpašs notikums. Jau šobrīd interese par pasākumu ir liela – gan no vietējiem, gan kaimiņu novadiem, un mēs ar prieku gaidām viesus, jo arī Skrundas novadam pēc ilgiem laikiem ir skaista un atbilstoša vieta goda viesu uzņemšanai!"

Skrundas muiža atrodas gleznainajā Ventas krastā, Skrundas pilsētā, Pils ielā 2.

Vairāk informācijas par Skrundas muižu meklāt mājas lapā www.skrundasmuiza.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV