Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Līgosvētkos sabiedriskais transports Rīgā bez maksas; būs papildus reisi Līgo naktī

EasyGet.lv, 22.06.2012. 10:38

Tāpat kā pērn, arī šogad 23. un 24. jūnijā Rīgas pašvaldība nodrošinās bezmaksas sabiedrisko transportu pilsētā. Sabiedriskais transports kursēs arī nakts stundās, lai visiem, kas vēlas piedalīties Līgo svinībās, būtu iespēja bez maksas nokļūt pilsētas centrā un atpakaļ uz Rīgas mikrorajoniem, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.
Līgosvētkos sabiedriskais transports Rīgā bez maksas; būs papildus reisi Līgo naktī

Pašvaldība aicina Līgo vakarā un Jāņos atstāt mājas personīgos transporta līdzekļus, izmantot sabiedrisko transportu un apmeklēt pašvaldības organizētos svētku pasākumus 11. novembra krastmalā un Dzegužkalnā.

Šajās dienās iedzīvotāju ērtībām uzņēmums Rīgas satiksme sabiedriskā transporta maršrutos organizēs arī papildus reisus, kā arī veiks izmaiņas klientu apkalpošanas centru un autostāvvietu darbībā. Bezmaksas brauciens neattiecas uz mikroautobusu maršrutiem, speciālajiem nakts maršrutiem un retro tramvaja izmantošanu.

Tāpat kā pērn, arī šajā gadā naktī no sestdienas uz svētdienu sabiedriskā transporta maršrutos tiks organizēti papildus reisi. Tie tiks organizēti aptuveni reizi pusstundā līdz plkst. 2, (noslogotajos maršrutos biežāk), un tie apkalpos lielāko daļu pilsētas mikrorajonu. Papildus reisi tiks nodrošināti – 4., 5., 6. (tajā skaitā 6T. autobusu maršrutā), 7., 10. un 11. tramvaju maršrutā; 9., 14., 15., 17., 18., 22. un 27. trolejbusu maršrutā; 3., 11., (12.,23.,26. apvienotais maršruts), 18., 24., 25., 37., 40., 50., 51. un 53. autobusu maršrutā. Ar papildus reisiem un maršrutiem var iepazīties www.rigassatiksme.lv, kā arī tie tiks izvietoti pieturvietās, kas atrodas pilsētas centrā.

Maksas autostāvvietas ielu malās, kuras apkalpo Rīgas satiksme, 23. un 24. jūnijā varēs izmantot bez maksas, izņemot autostāvvietas, kas ierīkotas Vecrīgā – tur par auto novietošanu būs jāmaksā.

Nakts transporta maršruti kursēs naktī no 22. jūnija uz 23.jūniju, par braucienu šajos maršrutos jāmaksā kā ierasts viens lats. Naktī no 23. jūnija uz 24. jūniju nakts transporta maršruti nekursēs.

Retro tramvaja kustība tiks nodrošināta arī 23. un 24. jūnijā, taču bez maksas izmantot nebūs iespējams.

Mikroautobusi, par kuru izmantošanu būs jāmaksā, kursēs mazākā apjomā.

Iedzīvotāju ērtībām 23. un 24. jūnijā darbosies viens klientu apkalpošanas centrs – Spīķeru ielā 1 (no plkst.10.00 – 16.00).

Plašāku informāciju par Rīgas satiksmes piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv, sociālajos tīklos twitter, facebook, draugiem.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV