Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Jauniešu iniciatīvas projekts "Mana istaba - tava istaba" aicina piepildīt sapņus

EasyGet.lv, 25.06.2012. 18:03

Eiropas Komisijas finansētais jauniešu iniciatīvas projekts "Mana istaba - tava istaba" ir sociāli vērsts labdarības projekts, kuru veido jaunieši no visas Latvijas - Varakļāniem, Madonas, Jēkabpils, Nīcas, Pļaviņām, Dobeles, Valmieras u.c.

Projekta laikā jaunieši kopā ar mūziķiem, māksliniekiem un talantīgām personībām dosies uz vairākiem bērnu namiem un SOS jauniešu ciemtu, lai meklētu veidus, kā lietas darīt radoši, kopā atklātu un parādītu citiem savus talantus, spējas, kā arī iemācītos un iepazītos ar daudzām jaunām nodarbēm.Tūres noslēgumā kopīgiem spēkiem tiks radīti "Pagalma svētki", kuru laikā bērniem un jauniešiem, kā arī citiem interesentiem būs iespēja darboties dažāda veida meistarklasēs, darbnīcās un aktivitātēs, kā arī baudīt svētku noslēguma koncertu, kurā kopā ar bērniem uzstāsies vairāki sabiedrībā zināmi mākslinieki. Svētku laikā tiks vākti ziedojumi vardarbībā cietušu ģimeņu un bērnu centram Valdardze.

Projektu jauniešiem palīdzēs īstenot Kaža, Vita Baļčunaite, Oskars Deigelis, Kašers, Māra Upmane Holšteine, Šeila u.c. mūziķi un mākslinieki, kuri dosies uz bērnu namiem un palīdzēs tapt „Pagalma svētkiem".

Jaunieši aicina ikvienu atvērt savas dvēseles durvis pasaulei, iznākt pagalmā un 7. jūlijā kopā ar bērniem un jauniešiem no bērnu namiem un SOS juniešu mājas, kā arī mūziķiem un māksliniekiem doties svinēt prieku Dzērbenes Augstā kalna estrādē „Pagalma svētkos", jau no 12.00 izmēģinot savus spēkus meistarklasēs un 18.00 baudot lielisku koncertu.

Ieeja svētkos par ziedojumiem "Centram Valdardze", kurš darbojas ar mērķi sniegt palīdzību bērniem un ģimenēm, kuras cietušas no vardarbības. Katrs ir aicināts ziedot gan dažādas mantas (apģērbu, kancelejas peces, rotaļlietas, aktīvās atpūtas inventāru u.c. sīkāk skatīt www.valdardze.lv), gan sniegt finansiālu atbalstu sporta inventāra iegādei, pārskaitot naudu uz Centra Valdardze kontu:
Nodibinājums "Centrs Valdardze"
Reģ.nr. 40008095298
Raiņa iela 9f, Valmiera, LV-4202
AS DnB Nord banka
LV34RIKO0002013164556
līdz 14. jūlijam ar norādi „projektam MANA ISTABA" vai „Pagalma svētku" laikā ziedojumu kastītēs.

Organizatori saka paldies draugiem Eiropas Komisijas programmai „Jaunatne darbībā", CIDO, Tele2, Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatnei, kā arī Vecpiebalgas novada domei.

Vairāk info par projektu un aktualitātēm meklē www.draugiem.lv/manaistaba.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV