Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sāksies uzņemšana LU pamatstudiju un augstākā līmeņa studiju programmās

EasyGet.lv, 27.06.2012. 16:41

Pirmdien, 2. jūlijā, sāksies uzņemšana Latvijas Universitātes (LU) pamatstudiju un augstākā līmeņa studiju programmās 2012./2013.akadēmiskajam gadam, informē LU Preses centrs.
Sāksies uzņemšana LU pamatstudiju un augstākā līmeņa studiju programmās

No 2. līdz 17. jūlijam visiem studēt gribētājiem vienotajā valsts un pašvaldību portālā www.Latvija.lv būs iespēja pieteikties pamatstudijām 11 Latvijas augstskolās. Topošie studenti varēs pieteikties studijām Latvijas Universitātē, Rīgas Tehniskā universitātē, Latvijas Lauksaimniecības universitātē, Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā, Banku augstskolā, Ventspils Augstskolā, Daugavpils Universitātē, Informācijas sistēmu menedžmenta augstskolā, Rēzeknes Augstskolā, Liepājas Universitātē un Vidzemes Augstskolā. Portālā www.Latvija.lv reflektanti varēs sekot līdzi pieteikšanās gaitai un uzzināt konkursa rezultātus.

No 10. līdz 17. jūlijam visiem topošajiem studentiem, arī tiem, kas pieteikušies elektroniski, norādītajos augstskolu uzņemšanas punktos jāuzrāda nepieciešamo dokumentu oriģināli un jāapstiprina pieteikums. Šajā laika posmā reflektanti varēs pieteikties studijām arī klātienē jebkurā no iesaistīto augstskolu uzņemšanas punktiem.

No 2. līdz 13. jūlijam Latvijas Universitātē notiks pieteikšanās augstākā līmeņa studijām. Pieteikties varēs līdz 13.jūlijam fakultātēs to noteiktajā laikā un norādītajā vietā.

Šonedēļ, no 25. līdz 29. jūnijam, notiek pieteikumu iesniegšana rezidentūras studijām. Savukārt pieteikšanās doktorantūras studijām notiks no 20. līdz 24.augustam.

Latvijas Universitātē 2012./2013. akadēmiskajam gadam uzņemšanai ir paredzētas vairāk nekā 2400 budžeta vietas.

Vairāk par studiju programmām un uzņemšanas prasībām Latvijas Universitātē uzzināsiet portālā www.gribustudet.lv, zvanot pa tālruni 67034444 vai rakstot e–pastu lu@lu.lv.

Foto: Latvijas Universitāte. Foto (c) Toms Grīnbergs, LU Preses centrs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV