Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jūrmalā Jomas ielas svētki ilgs trīs dienas

EasyGet.lv, 05.07.2012. 10:43

Piektdien vakarā ar koncertu un svētku uguņošanu tiks atklāti Jomas ielas svētki, kuri šogad norisināsies trīs dienu garumā – no 6. līdz 8. jūlijam, informē Jūrmalas pilsētas domes sabiedrisko attiecību nodaļas speciāliste Dagnija Būmane.

Uz lielās skatuves Majoru stāvlaukumā 6. jūlijā no plkst. 21.00 līdz plkst. 23.30 notiks Jomas ielas svētku atklāšanas koncerts, kurā piedalīsies Liepājas simfoniskais orķestris un solisti Sonora Vaice un Viesturs Jansons. Koncerta izskaņā būs krāšņa svētku uguņošana, pirms kuras uzrunu teiks Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis.

Sestdien, 7. jūlijā, svētki jau tradicionāli notiks visā Jomas ielas garumā uz četrām skatuvēm. Pie Lielās skatuves Majoru stāvlaukumā, sākot no plkst. 11.00, notiks motociklu stāšanās parādes braucienam pa Jomas ielu, kurš plānots plkst. 12.00. No plkst. 13.00 uz Lielās skatuves koncertu sniegs populāri mūziķi un grupas „Astro'n'out", „Otra puse", „Dzelzs vilks", „The Sound Poets", „Triānas parks", Roberts Gobziņš, Linga un Ufo, bet no plkst. 22.00 līdz diviem naktī par līksmu ballēšanos gādās DJ Artis Volfs, kā arī pusnaktī uz skatuves sagaidīsim Ingu Pētersonu. Tāpat koncerta starplaikos svētku dalībniekus priecēs BBD custom Bike show un dažādi konkursi.

Ģimenes ar bērniem, paši mazākie jūrmalnieki un pilsētas viesi jauki varēs pavadīt laiku Horna dārzā pie Jūrmalas Kultūras centra, kur bērnu skatuve piedāvās krāšņu un piesātinātu programmu, visas dienas garumā. Horna dārzā varēs priecāties par bērnu popgrupu „Dzeguzīte", Jūrmalas leļļu teātra studijas uzvedumu „Pikniks kurmja bēniņos. Reiz bija...", bērnu grupu „Podziņas", BG deju studiju un Jūrmalas Deju centra priekšnesumiem, Latvijas leļļu teātra uzvedumu „Jūties droši" un stepa deju meistarklasi.

Jomas ielā pie viesnīcas „Hotel Jurmala Spa" paredzēta pūtēju orķestru skatuve, kur 7. jūlijā no plkst. 13.00 līdz plkst. 16.40 par svētku dalībnieku noskaņu rūpēsies Rīgas Tehniskās universitātes studentu pūtēju orķestris „SPO". Savukārt Jomas ielā uz pūtēju orķestra skatuves pie Kaudzīšu ielas no plkst. 13.00 līdz plkst. 16.40 muzicēs pūtēju orķestris „Jūrmala".

Svētdien, 8. jūlijā, no plkst. 13.00 līdz 18.30 apmeklētājus gaidīs lielā skatuve Majoru stāvlaukumā, kur koncertu sniegs tautas deju kolektīvi.

Šogad aicinām baudīt Jūrmalas Kultūras centra sarūpēto programmu trīs dienu garumā, būs arī Jomas ielas uzņēmēju piedāvājums, ko varēs gan pirkt, gan baudīt, gan izmēģināt.

Laikā no 4. jūlija plkst. 20.00 līdz 8. jūlija plkst. 23.00 būs slēgts Majoru stāvlaukums. 6., 7., un 8. jūlijā papildu auto stāvvietas būs nodrošinātas Lienes ielas abās pusēs posmā no Smilšu ielas līdz Turaidas ielai, toties Omnibusa iela būs slēgta. Sestdien, 7. jūlijā, kad gaidāms vislielākais Jomas ielas svētku apmeklējums, būs atļauts novietot auto Dubultu laukumā Pils ielā 1, kā arī savu braucamo varēs atstāt gar Z. Meirovica prospektu dzelzceļa pusē. Satiksme tiks regulēta Tirgoņu ielā, Konkordijas ielā un J. Pliekšāna ielā.

Plašāka Jomas ielas svētku pasākumu programma un informācija par satiksmes ierobežojumiem pieejama Jūrmalas pilsētas mājaslapā www.jurmala.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV