Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rēzekne vieno jauno paaudzi pilsētas svētkos

EasyGet.lv, 11.07.2012. 15:06

Tuvojas Rēzeknes pilsētas svētki, kuru ietvaros ir paredzēti pasākumi visdažādākajām gaumēm un vecuma grupām. Šogad liela uzmanība ir pievērsta bērnu un jauniešu aktīvai, radošai un aizraujošai laika pavadīšanai, informē Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Olga Petrova.

3. augustā plkst. 18.00 Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā ar IX Starptautiskā akordeonistu plenēra koncertu Rēzekne ieskandinās pilsētas svētkus. Plenēra koporķestris, kura sastāvā galvenokārt ir bērni un jaunieši - mūzikas skolu audzēkņi, atskaņos 10 plenēra dienu laikā 10 iemācītos skaņdarbus. Šajā pašā dienā plkst. 20.00 jaunie mūziķi un dejotāji rādīs savus talantus jauniešu mūzikas un deju grupu koncertā, kurā piedalīsies arī vairākas Rēzeknes jauniešu grupas.

Dažādi pasākumi bērniem un jauniešiem paredzēti arī sestdien, 4.augustā. Būs gan sportiskas aktivitātes - ielu basketbola "Ghetto Basket" turnīrs un pagalmu futbola turnīrs, gan jauniešu ielu kultūras aktivitātes - break dance, Hip Hop, RAP u.c. mākslas performances, kā arī tradicionālā bērnu un leļļu ratiņu parāde. Šī parāde Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros notiek jau trešo gadu, tajā piedalās gan vecāki ar bērniem krāšņi noformētos ratiņos, rotaļu automašīnās, gan bērni ar izrotātiem leļļu ratiņiem, velosipēdiem un visiem citiem iespējamiem bērnu braucamrīkiem.

Atgādinām, ka Rēzeknes pilsētas svētki norisināsies no 3. līdz 5. augustam. Rēzeknes iedzīvotājus un pilsētas viesus vienos svētku atmosfēra, pasākumu daudzveidība un labs noskaņojums, ko dāvās dejotāji, dziedātāji un citi mākslinieki.

Plašāka informācija par pilsētas svētku norisi ir pieejama Rēzeknes pilsētas domes portālā: www.rezekene.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV