Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

ASV bruņoto spēko pārstāvji talkos Mīlestības salā

EasyGet.lv, 02.08.2012. 13:24

Turpinot šogad aizsākto Lielās Talkas ūdens tēmu, svētdien, 5.augustā, no piesārņojuma tiks attīrīti Mīlestības salu ieskaujošie ūdeņi. Pēc ASV vēstniecības ierosinājuma Lielās Talkas organizētāju biedrības „Pēdas LV" rīkotajā akcijā piedalīsies arī ASV bruņoto spēku karavīri.

Talkas laikā sadarbībā ar Latvijas Zemūdens Makšķernieku un mednieku klubu tiks savākti zemūdens atkritumi ap Mīlestības salu, kā arī tiks izgatavoti putnu būrīši.

Vita Jaunzeme, Pēdas LV valdes priekšsēdētāja: "Mēs Latvijā kā otrā tīrākajā valstī pasaulē aicinām visus kuģus, kas pārvietojas pa Baltijas jūru un citem pasaules ūdeņiem tos nepiesārņot, un vēlamies pievērst sabiedrības un visu pasaules ūdeņu lietotāju uzmanību, lai apzinātos, ka ikviens cilvēks, neatkarīgi no valstiskās piederības, nes atbildību par vides un planētas ekosistēmas veselību kopumā."

Leonīds Loginovs, Rīgas Brīvostas pārvaldnieks: „Ir liels gandarījums, ka Lielā Talka vairs nav viens datums kalendārā un viena diena gadā, kad Latvijas iedzīvotāji sakopj Latviju. Tā arī vairs nav tikai atkritumu vākšana aiz neapzinīgākajiem iedzīvotājiem. Lielā Talka ir kļuvusi par kustību, kas par Latvijas sakopšanu un vides izglītības jautājumiem palīdz atcerēties ik dienu. Ir prieks, ka Rīgas Brīvosta, sakopjot gan Brīvostai pieguļošās teritorijas, gan piedaloties Lielās Talkas aktivitātes, var rādīt piemēru, cik svarīgs ir ikviena Latvijas iedzīvotāja ieguldījums."

Programma:

10.00 Izbraukšana. Uz kuģīša klātesošos uzrunās Lielās Talkas vadītāja Vita Jaunzeme, kā arī Latvijas Valsts meži pārstāvis Cūkmens. Tēja, kafija, ūdens.
11.00 – 13.00 Talka.
13.00-14.00 Pusdienas uz kuģīša atpakaļceļā uz centru.

Lai pieteiktos braucienam, sūtiet pieteikumu uz anna.blaua@komunikacijas.lv vai zvaniet pa tālruni +371 67286018!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV