Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Studentu Paradīzē 2012 uzstāsies Age of stones un Galaxy bosons

EasyGet.lv, 08.08.2012. 09:11

Baltijā grandiozākos studiju gada atklāšanas svētkus Studentu Paradīzi 21. septembrī Arēnā Rīga vadīs un publiku iesildīt Māris Grigalis tandēmā ar DJ Mareku Lāci. Svētku organizēšanā iesaistījušies studenti no vairāk nekā 25 Latvijas augstākās izglītības mācību iestādēm un gandrīz 400 brīvprātīgie palīgi, kuri vasaras brīvlaiku izvēlas pavadīt lietderīgi, gūt pieredzi un ar savām idejām, spējām un prasmēm padarīt svētkus vēl grandiozākus
Studentu Paradīzē 2012 uzstāsies Age of stones un Galaxy bosons

Pasākuma organizatori atklāj, ka šogad uz Rock skatuves papildus Latvijas roka leģendai Dzelzs Vilkam uzstāsies arī tādas grupas kā Age of stones, The next ones, Galaxy bosons, The Solid, Art of keeping secrets. Jau tradicionāli, svētkos varēs ne tikai izdejoties iemīļoto mākslinieku pavadībā, vērot aizraujošu šovprogrammu, piedalīties vērtīgos konkursos, bet arī izklaidēties atraktīvos augstskolu un svētku atbalstītāju stendos Arēnā Rīga un ārpus tās.

Atgādinām, ka biļetes nopērkamas Arenariga.com un Biļešu Servisa kasēs. Biļešu cena iepriekšpārdošanā, sākot no Ls 4,79. Swedbank jauniešu karšu īpašniekiem biļešu cena Ls 3,79. Iespēja iegādāties ar draugu komplektu - 6 biļetes par 5 biļešu cenu jeb Ls 23,94. Draugu komplekts pieejams Biļešu Servisa kasēs.

Studentu Paradīze ir lielākie studiju gada atklāšanas svētki Baltijā, kas ik gadu pulcē vairāk kā 12 000 jauniešus – topošos un esošos studentus. Studentu Paradīze jau sesto gadu notiek ar mērķi – rast vienotību studentu vidū, kā arī organizēt vienotus studiju gada atklāšanas svētkus visiem Latvijas studentiem. Pasākumā iepriekš uzstājušies tādi mākslinieki kā Supafly (UK), Dollarman (ASV), The Crystal Apes (DE), Droydi (BRA), Aisha, Instrumenti, Musiqq, Ivo Fomins, Dzelzs Vilks, Tumsa, Double Faced Eals, Pienvedēja piedzīvojumi, Andre Crash, DJ Gustavito, Gacho un citi. Svētku atklāšanā piedalījušies augstskolu rektori un valsts amatpersonas, kā Vaira Vīķe Freiberga, Nils Ušakovs, Valdis Dombrovskis, Ainārs Šlesers.

Studentu Paradīze 2012 notiek ar Swedbank jauniešu programmas OPEN atbalstu, iesaka OKarte.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV