Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Vecmīlgrāvī notiks "Krastmalas svētki"

EasyGet.lv, 08.08.2012. 14:45

Svētdien, 12.augustā, no plkst. 12.00 līdz 16.00 Vecmīlgrāvī pie Mīgrāvja kanāla (Meldru ielā 1) notiks "Krastmalas svētki", informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa. Tos organizē Vecmīlgrāvja attīstības biedrība.

Šogad Vecmīlgrāvja "Krastmalas svētkos" būs iespēja ceļot pa vēstures līkločiem, īpašu uzmanību pievēršot viduslaikiem. Vienlaikus svētkos varēs arī priecāties par mūsdienu parastajām un neparastajām dzīves lietām. Īpaši domāts par to, lai svētkos labi justos ģimenes ar bērniem. Būs iespēja līdzdarboties dažādās radošajās darbnīcās, iet pārgājienos, vizināties ar kuģīti pa kanālu, skatīt krāšņus dažādu mākslinieku, sākot ar muzikantiem un beidzot ar burvjiem, priekšnesumus.

Vecmīlgrāvja "Krastmalas svētki" ir tradicionāls pasākums. Pērn tie pulcināja ap pieciem tūkstošiem apmeklētāju. Arī šogad uz Vecmīlgrāvja "Krastmalas svētkiem" laipni aicināts ikviens rīdzinieks un pilsētas viesis!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV