Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Nododot makulatūru, iespējams pabarot pamestos mājdzīvniekus

EasyGet.lv, 13.08.2012. 15:13

Ikviens, kam rūp pamesto un noklīdušo mājdzīvnieku liktenis, ir aicināts palīdzēt, nododot makulatūru Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmē „Ulubele", Līčos. Turklāt centīgākie, nododot 100 un vairāk kilogramus makulatūras, dāvanā saņems ģimenes ielūgumu uz starptautisko mājdzīvnieku izstādi „Pet Ekspo 2012", kas notiks 22. un 23. septembrī Ķīpsalā.
Nododot makulatūru, iespējams pabarot pamestos mājdzīvniekus

Naudiņa, par katriem 10 kilogramiem nodotās makulatūras, nodrošina pilnus punčus vienam sunim vai trim kaķiem veselu dienu. „Ulubelē" katru dienu ēst prasa vismaz 140 suņi un 60 kaķi, tāpēc patversmes darbinieki būs priecīgi par katru nodoto makulatūras kilogramu. Turklāt, atceries, ka nododot makulatūru, tu dari vairākus labus darbus vienlaikus – palīdzi patversmes iemītniekiem, atbrīvo savu māju vai biroju no liekā un domā zaļi!

Makulatūru (visus papīra un kartona izstrādājumus, izņemot tetrapakas un ēdienu iepakojumus) var nodot Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmē „Ulubele" Līčos. Savukārt uzņēmums "Ekobāze Latvia" šos makulatūras krājumus nogādās otrreizējai pārstrādei, naudas līdzekļus par savākto makulatūru pārskaitot Līčos mītošo patversmes rūpju bērnu barošanai.

Centīgākie, kas uz Līčiem līdz 21. septembrim atgādās 100 un vairāk kilogramu makulatūras (100 kg makulatūras aptuveni ietilpst vienā vieglās automašīnas bagāžas nodalījumā) saņems dāvanu – ģimenes ielūgumu četrām personām izstādes „Pet Ekspo 2012" apmeklējumam 22. vai 23. septembrī Ķīpsalā, ko rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Tiekamies 22. un 23. septembrī Ķīpsalā izstādē „Pet Ekspo 2012", kas piedāvā plašāko mājdzīvnieku, mājputnu un eksotisko dzīvnieku ekspozīciju, starptautiskas suņu un kaķu izstādes, kā arī interesantas atrakcijas kā maziem tā lieliem apmeklētājiem bez papildu maksas. Tur būsim arī mēs – „Ulubele" ar saviem mīluļiem un mazo un lielo sirsnīgajiem draugiem – Ullu un Belli! Vairāk par izstādi: www.petekspo.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV