Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Otrie Mīlgrāvja krastmalas svētki plaši apmeklēti

EasyGet.lv, 13.08.2012. 15:41

Mīlgrāvja krastmalas svētki šogad, pulcējuši vēl vairāk dalībnieku nekā pirmajā gadā – aptuveni septiņus tūkstošus. Meldru ielas 1 apkaimē varēja sajust Viduslaikus un svētku dalībnieki īpaši izbaudīja radīto gaisotni.
Otrie Mīlgrāvja krastmalas svētki plaši apmeklēti

Galerijas:

Vecmīlgrāvja attīstības biedrība sadarbībā ar Rīgas Brīvostu piedāvāja plašu svētku programmu bērniem un ģimenēm. Uz svinībām devušies bija ne vien Vecmīlgrāvja iedzīvotāji, bet arī pārējie rīdzinieki ar interesi iesaistījās.

Pie Mīlgrāvja kanāla bija iespēja ceļot gan pa vēstures līkločiem, gan priecāties par mūsdienu parastajām un neparastajām dzīves lietām. Svētku stilizācijas pamatā bija Daugavas un ostas attīstība vēsturiskos periodus. Cilvēki labprāt izmantoja iespēju izvizināties ar kuģīti. Bērni piedalījās dažādās spēlēs, kopā ar viņiem pārgājienos un piedzīvojumos devās Pirāts Džo un Apaļīgais sivēntiņš.

Ar prieku tika vērots jātnieku duelis un kaujas skrējiens, kā arī izcils dūdinieku šovs. Ugunsrijēju un velotriāla šovs, viduslaiku burvis izpelnījās nedalītu skatītāju atzinību. Aizraujošs bija skrējiens īstās bruņās, kur noslēgumā ar zobenu bija jāpārcērt kāpostgalva. Savukārt par viduslaiku muzikālo noskaņojumu rūpējās folkgrupa "Dardi" un duets „Krakums".

Publicitātes foto no pasākuma

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV