Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Mēneša laikā uz olimpisko spēļu ieejas biļetēm piesakās vairāk nekā miljons ķīniešu

LETA, 18.05.2007. 09:20

2008.gada Pekinas olimpisko spēļu organizatori paziņojuši, ka pirmajā ieejas biļešu pārdošanas mēnesī viņi internetā saņēmuši 230 000 pasūtījumu uz 1,09 miljoniem biļešu.
Lielākais biļešu pieprasījums ir uz 8.augustā paredzēto spēļu atklāšanas ceremoniju. Daudz biļešu cilvēki vēlas iegādāties arī uz basketbola turnīra spēlēm, kur vietējie skatītāji darbībā varēs redzēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Hjūstonas "Rockets" centru Jao Minu.

Trīs ceturtdaļas no septiņiem miljoniem skatītājiem pieejamo biļešu pārdošanā Ķīnā parādījās 15.aprīlī. Vietējie iedzīvotāji tās var iegādāties internetā, pa telefonu, kā arī vairākās Ķīnas bankas nodaļās.

Biļešu cena ir no 30 juaņām (diviem latiem) līdz 5000 juaņām (336 latiem), kas būs jāmaksā par atklāšanas ceremonijas noskatīšanos.

Kā pagājušajā gadā izteicās turnīra organizatori, no septiņiem miljoniem biļešu vairāk nekā puse tiks pārdotas vietējiem iedzīvotājiem. 58% biļešu maksās ne vairāk par 100 juaņām (4,20 latiem), lai spēles būtu pieejamas vietējiem iedzīvotājiem.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV