Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Septembris Rīgā - Jauniešu mēnesis

EasyGet.lv, 03.09.2012. 16:59

Arī šogad septembris Rīgā būs Jauniešu mēnesis, kad katru nedēļu pilsētas parkos un laukumos notiks dažādi izglītojoši, sportiski, radoši un izklaidējoši pasākumi jauniešiem. Šogad Jauniešu mēnesis aicina iesaistīties deviņos pasākumos, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa. 

Jauniešu mēnesi atklās ar pasākumu „Zem viena jumta", kas notiks 1. septembrī Vērmanes dārzā, kur paredzētas dažādas aktivitātes, konkursi, loterija, balvas, koncerts un, protams, svētku kūka! Jau 2. septembrī Vērmanes dārzā vienkopus būs sastopami Rīgas interešu izglītības centri un sporta skolas, kas ikvienam interesentam pastāstīs par interešu izglītības piedāvājumu un iespēju iesaistīties kādā no brīvā laika pavadīšanas pulciņiem, kā arī piedalīties sportiskās un radošās aktivitātēs.

6. septembrī pie I/C „Olimpia" notiks „Extreme Party" jeb „Studentu paradīzi 2012" iesildošais pasākums, kurā paraugdemonstrējumus sniegs sportiski, aktīvi jaunieši. Savukārt 8. septembrī pie T/C „Origo" pulcēsies tradicionālā „Žurku skrējiena" dalībnieki, lai piedalītos piedzīvojumā, pētot un iepazīstot Rīgu.

15. septembris Esplanādē vienkopus pulcēs dažādas paaudzes, kuras varēs iesaistīties praktiskās meistarklasēs, vērot dažādu laiku filmas, klausīties jauno mūziķu koncertu. 19. septembrī ikviens būs gaidīts jauniešu centrā „Kaņieris", lai iepazītos ar centra piedāvātajām iespējām. Aizraujošās sacensībās Galerijā „Rīga" jaunieši aicināti piedalīties 22. septembrī.

Savukārt 27. septembrī Rātsnamā tiksies Rīgas skolu jaunie līderi. Jauniešu mēnesis noslēgsies 29. septembrī „Cabo cafe" ar komandu sacensībām, rēbusu risināšanu, laivu braucienu un citām sportiskām aktivitātēm.

Plašāka informācija par tiem pieejama interneta vietnē: www.jauniesumenesis.lv.

Jauniešu mēnesi atbalsta Rīgas pašvaldība, to koordinē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV