Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Notiks Studentu Paradīzes Extreme party

EasyGet.lv, 04.09.2012. 10:24

Baltijā grandiozākie studiju gada atklāšanas svētki Studentu Paradīze, kas 21. septembrī notiks Arēnā Rīga, aicina visus topošos un esošos studentus sāks iesildīties pasākumam, 6. septembrī dodoties uz jau par tradīciju kļuvušo Extreme party. Iesildošais pasākums notiks pie I/C Olimpia plkst. 18.00 – 22.30, informē Studentu Paradīzes 2012 sabiedrisko attiecību vadītāja Madara Rube.

Extreme party apmeklētājus sagaida Skimboard atrakcijas kopā ar SurfPro un Kaiya, Baltijas karatē kluba paraugdemonstrējumi, Parkour sacensības, kur treiseri skrien, lec, veic atbalsta lēcienus un rāpjas, vides objektus izmantojot kā iespējas kustību radīšanā un liekot sev priekšā jaunus ceļus pilsētas apstākļos.

Pasākumu īpaši ekstrēmu un aizraujošu padarīs Schumacher cienīgi izbraucieni kartinga trasē Red Bull Kart Fight Showcase. Ikviens, kuram būs Studentu Paradīzes 2012 ieejas biļete, varēs piedalīties kartinga izbraucienos, kas notiks plkst. 18.30 - 21.00. Pirmie 24 labākā brauciena laika ieguvēji tiksies 21. septembrī pie Arēnas Rīga, kur notiks Red Bull Kart Fight Showcase priekšsacīkstes, pusfināls un fināls.

Par jau neatņemamu šī pasākuma sastāvdaļu ir kļuvušas transportlīdzekļu stumšanas sacensības, kurās piedalīsies dažādu augstskolu un neatkarīgu pārstāvju komandas ar pašu veidotiem transportlīdzekļiem.

Par enerģisku muzikālo noformējumu pasākumā gādās DJ Mareks Lācis. Neizpaliks arī konkursi apmeklētājiem ar vērtīgu balvu fondu no Studentu Paradīzes atbalstītājiem, fotogrāfu zibšņi, neizsīkstošs azarts un pozitīvas emocijas visa vakara garumā.

Ieeja Extreme party ir bezmaksas.

Studentu Paradīzi 2012 atbalsta: Swedbank jauniešu programma OPEN, OKarte, LIVE RĪGA, Arēna Rīga, Latvenergo, iepirkšanās centrs Olimpia, Pērkam Kopā, Tuborg, Ādažu čipši, Kino Citadele, City Fitness, Mežakaķis, Fantasy Park, Weekendbox.lv, Credo, Aerodium, Red Bull.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV